Breaking

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Ι.Ν Αποστόλου Παύλου: Εκατοντάδες πιστοί συρρέουν καθημερινά για να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη (φωτο)

Όλο και περισσότεροι προσκυνητές, από όλες τις περιοχές της Ελλάδος,
καταφθάνουν από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ, είτε οργανωμένα από τις Ενορίες τους, είτε μεμονωμένα, προκειμένου να προσκυνήσουν την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου, τα Ι. Λείψανα των Κορινθίων Αγίων και τις Ι. Εικόνες της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» και των εν τη Κορινθία διαλαμψάντων Αγίων.

Το γεγονός ότι, καθ’ όλες τις ημέρες της παραμονής της Αγίας Ζώνης στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Απ. Παύλου, τελούνται Ι. Ακολουθίες και Παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο, την Αγία Ζώνη Αυτής και τους εν Κορίνθω Αγίους και ταυτόχρονα κάθε βράδυ τελείται Ι. Αγρυπνία από Αγιορείτες Πατέρες και Ιερείς της Ι. Μητροπόλεως μας, συμβάλλει στην έλευση όλο και περισσοτέρων προσκυνητών, που επιθυμούν σε χαλεπούς καιρούς να
διατρανώσουν την πίστη τους και να αναζητήσουν την ελπίδα στην Παναγία που δεν τους απογοήτευσε ποτέ.
Σήμερα το βράδυ, 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ., θα τελεσθεί δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου και συνιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, προς τιμήν πάντων των Αγίων Αποστόλων, Συνεργών του Αποστόλου Παύλου, εις τον καταρτισμόν της εν Κορίνθω Εκκλησίας ενώ το Ι. Αναλόγιο θα κοσμήσουν Μοναχές των Ι. Μονών και Ησυχαστηρίων της Ι. Μητροπόλεως μας.
Η Αγία Ζώνη της Θεοτόκου, το Ι. Λείψανο του πολιούχου και προστάτου μας Αγίου Αποστόλου Παύλου, τα Ιερά Λείψανα των Κορινθίων Αγίων και οι Ιερές Εικόνες της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» και των εν Κορινθία Αγίων θα συνεχίσουν να εκτίθενται σε προσκύνηση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό έως και το μεσημέρι της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2019, και κατά τις ώρες από 7:00 το πρωί έως αργά το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου