Breaking

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «ΕΝ ΦΩΝΑΙΣ ΑΙΣΙΑΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΔΑΙΣ ΕΥΗΧΟΙΣ» ΤΩΝ «ΙΓ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2019» (φώτο)

Με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος κόσμου, που συγκεντρώθηκε στην Κροκίδειο Αίθουσα (παραπλεύρως του Επισκοπείου), πραγματοποιήθηκε το μουσικό προάγγελμα των «ΙΓ′ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2019» με τίτλο «Εν φωναίς αισίαις και χορδαίς ευήχοις».

Την μουσική βραδιά παρουσίασε ο Νομικός Σύμβουλος της Ι. Μητροπόλεως μας και μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου κ. Πέτρος Θωμαΐδης, η οποία περιελάμβανε συναυλία, με την συμμετοχή των μουσικών, κ. Ιωάννη Παϊβανάβιολί, κ. Γεωργία Παϊβανά βιολί, κ. Νικόλαο Παϊβανά βιόλα, κ. Διονύσιο Ανδρουτσάκη βιολοντσέλο, κ. Νικόλαο Κωνσταντέλο τρομπέτα, κ. Δημήτρη Γιάκα πιάνο, ενώ τους μουσικούς συνόδευσαν στο τραγούδι οι υψίφωνες κ. Ευαγγελία Τσίρτση – Αλαβέρακ. Μαριαλένα Βαρελά και η Γυναικεία Χορωδία «Opus Femina» του ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων, υπό την διεύθυνση της κ. Φάλιας Παπαγιαννοπούλου.
Την υπέροχη αυτή μουσική βραδιά έκλεισε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος ευχαριστώντας και συγχαίροντας θερμά όλους τους συντελεστές της Εκδήλωσης, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους παρευρισκομένους το πρόγραμμα των εορταστικών Εκδηλώσεων, προς τιμήν του Ιδρυτού της τοπικής μας Εκκλησίας Αποστόλου Παύλου, προτρέποντας τους να μην λείψουν από αυτές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου