Breaking

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Άλλη μια καινοτομία του Δημοτικού Συνδυασμού "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" - Δελτίο Τύπου

BLOG PHOTO.jpg
"Παρότι δεν μπορούμε να μαντέψουμε πως θα είναι τα επόμενα χρόνια, έχουμε τουλάχιστον το δικαίωμα να ονειρευτούμε πώς θα θέλαμε να είναι".
Λόγια του Ουρουγουανού λογοτέχνη, Εντουάρντο Γκαλεάνο.


Ο Δημοτικός Συνδυασμός "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" ονειρεύεται έναν Δήμο που θα είναι μπροστά από τα γεγονότα, πιστεύοντας πως η αντιμετώπιση της κρίσης απαιτεί κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές αλλαγές, με γνώμονα την υπέρβαση όλων εκείνων των καταστάσεων που ανήκουν στο παρελθόν και δεν προσφέρουν ουσιαστικά στο παρόν.

Βρισκόμαστε, πλέον, στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου και μέσα από την καθημερινή επικοινωνία μας, επιδιώκουμε να είμαστε για μια φορά ακόμη, συνεπείς στην παραγωγική σύνδεση λόγων και έργων, ως την τελευταία ημέρα των εκλογών, την 2α Ιουνίου, ακολουθώντας πιστά τη στρατηγική που μας εκφράζει.

Ως υποστηρικτές μίας νέας, άφθαρτης και διαφορετικής νοοτροπίας, επιλέγουμε έναν δρόμο καινοτομικού χαρακτήρα, ως προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτόν, της μη ύπαρξης χώρου προσωρινής "πολιτικής στέγης", ως είθισται. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να μην έχουμε κάποιο εκλογικό κέντρο, αλλά να είμαστε παρόντες παντού και συνεχώς. Η γνωριμία μας με τους πολίτες του Δήμου μας δεν απαιτεί έναν πρόσκαιρο και συγκεκριμένο χώρο, αλλά επιβάλλει την ουσιαστική και σε βάθος χρόνου παρουσία μας, ποικιλοτρόπως.

Επιπλέον, πιστεύουμε ότι, ένας χώρος εκλογικού κέντρου, δημιουργεί διαχωριστικές γραμμές στις ανθρώπινες συνειδήσεις, απομακρύνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάπτυξη της ορθής, ηθικής και δημιουργικής συλλογιστικής, που πρεσβεύει ο πολιτικός πολιτισμός.

Ταυτόχρονα, υποστηρίζοντας την ελευθερία βούλησης στη Δημοκρατία, σεβόμαστε απόλυτα τις επιλογές, των υπολοίπων Δημοτικών Συνδυασμών, να ανοίξουν προεκλογικά κέντρα στον Δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου