Breaking

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ξυλοκέριζα και Εξαμίλια έδωσαν «ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ» στον Πνευματικό(φωτο)

Σε δύο συγκεντρώσεις μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμαρχος Κορινθίων Α. Πνευματικός, στην Ξυλοκέριζα και στα Εξαμίλια. Και στις δύο περιοχές οι κάτοικοι με τη δυναμική τους παρουσία, έδειξαν ξεκάθαρα ότι δίνουν «Ψήφο Εμπιστοσύνης» στον Δήμαρχο των μεγάλων έργων στην περιοχή τους και σε όλο το Δήμο Κορινθίων. Ήταν όλοι εκεί για να δηλώσουν ανοικτά, ότι είναι μαζί του στο νέο αγώνα που ξεκινά από την επομένη των εκλογών, για να παραμείνει ο Δήμος πανίσχυρος και να καταφέρει να υλοποιήσει ακόμα περισσότερα έργα παντού!

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη δύναμη που μου δίνετε
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την όμορφη πλατεία του χωριού σας, η οποία έγινε με πολύ μεράκι», είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Α. Πνευματικός. «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια, που μας δώσατε δύναμη να κάνουμε έργο για όλους τους Δημότες. Δεν υπάρχει ούτε οικισμός του Δήμου που να μην είναι συνδεδεμένος πλέον με το δίκτυο του νερού. Και δεν θα πω περισσότερα για το νερό γιατί τα ξέρετε πολύ καλά. Θα πω μόνο ότι η απόφαση για την υδροδότηση αναφέρει ότι μπορούμε να παίρνουμε νερό μέχρι και 11 εκ. κυβικά χειμώνα – καλοκαίρι!».
Αυτοί που υπόσχονται μειώσεις τελών, στηρίζουν τη διαχείριση που θα φέρει αυξήσεις!
«Εμείς είπαμε και λέμε ΟΧΙ στις αυξήσεις των δημοτικών τελών που θα έρθουν με τη διαχείριση των απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ και προτιμήσαμε τη δική μας διαχείριση με το δικό μας εργοστάσιο το οποίο πολεμήθηκε και φέρνει μείωση τελών τουλάχιστον 25%. Και την ίδια στιγμή, αυτή που μιλούν για μειώσεις δημοτικών τελών, στηρίζουν, -όπως φαίνεται- τη διαχείριση μέσω ΣΔΙΤ, η οποία θα φέρει εντελώς αντίθετα αποτελέσματα!».
Όχι μόνο δεν κλείσαμε, αλλά ανοίξαμε και νέους Παιδικούς Σταθμούς
«Συνεχίσαμε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το Κέντρο Ημερήσιας
Φροντίδας Ηλικιωμένων και επεκτείναμε όλη την Κοινωνική μας πολιτική και παρά την κρίση, όχι μόνο δεν κλείσαμε κανέναν Παιδικό Σταθμό, αλλά δημιουργήσαμε και νέους! Τέτοιες πολιτικές ασκήσαμε για τη στήριξη της οικογένειας κι έτσι θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια!».
Ποτέ στα Εξαμίλια δεν είχαμε τέτοια συγκέντρωση!!
Αμέσως μετά ο Δήμαρχος έφτασε στο κέντρο των Εξαμιλίων για να μιλήσει σε κεντρική καφετέρια. Όμως, ο χώρος ήταν τελικά πολύ μικρός για να χωρέσει όλους όσους θέλησαν να τον ακούσουν και να δείξουν τη στήριξη στο πρόσωπό του. Έτσι, η ομιλία πραγματοποιήθηκε τελικά στη μεγάλη πλατεία του χωριού. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και συγκινημένος γι΄ αυτή τη συγκέντρωση που παρόμοια δεν είχαμε ποτέ τα προηγούμενα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Α. Πνευματικός.
Το έργο μας εγγύηση για τα επόμενα χρόνια
«Αλλάξαμε από την πρώτη χρονιά, όλα τα δίκτυα ύδρευσης, φτιάξαμε το
καταπληκτικό γήπεδο των Εξαμιλίων, συνεχίσαμε την ανάπλαση της πλατείας και βεβαίως το στολίδι του χωριού, το πανέμορφο και σύγχρονο Πνευματικό Κέντρο κατασκευασμένο με κολώνες Κορινθιακού ρυθμού. Αυτή την τετραετία τελείωσε ο Παιδικός Σταθμός. Με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη και οι οικογένειές τους». «Είχαμε τη δυνατότητα να πηγαίνουμε πλέον νερό σε κάθε οικισμό, όπως εδώ στον οικισμό «Κοσμά», αλλά και σε κάθε σπίτι μεμονωμένα. Γιατί είμαστε πανίσχυροι οικονομικά και μπορούμε να το κάνουμε».
«Συνεχίζονται οι εργασίες για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων ήπιου βαθμού. Και επειδή κάποιοι «καλοθελητές» έρχονται εδώ και σας λένε πολλά και διάφορα, θέλω να σας ενημερώσω, ότι το συγκεκριμένο εργοστάσιο δεν χρειάστηκε καν περιβαλλοντική μελέτη! Όπως επίσης, ότι παρόμοιο εργοστάσιο υπάρχει ακριβώς δίπλα από το νοσοκομείο «Ιασώ» στο Μαρούσι! Τόσο ήπια περιβαλλοντικά είναι η λειτουργία του, χωρίς να δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα».
«Απλώσαμε δίχτυ Κοινωνικής προστασίας γιατί θέλουμε την κοινωνία ενωμένη και ισχυρή. Ο συνδυασμός της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ έχει συνδεθεί κάθε τετραετία με μεγάλα έργα και το ίδιο θα συμβεί και το επόμενο διάστημα. Με το ίδιο μεγάλο έργο και στα Εξαμίλια, αλλά και σε όλο το Δήμο Κορινθίων».
Κλείστε τα αυτιά σας στην κινδυνολογία και πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!
«Σε όποια κινδυνολογία ακούτε και διασπείρεται από τους αντιπάλους μας, κλείστε τα αυτιά σας. Εμείς θα προχωρήσουμε και για τα επόμενα βήματα με έργα προόδου, δημιουργίας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων αυτού του Δήμου. Και σήμερα είδα εδώ στα Εξαμίλια, με την τεράστια συμμετοχή σας, ότι θέλετε κι έχετε αποφασίσει να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!», κατέληξε ο Δήμαρχος Κορινθίων καταχειροκροτούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου