Breaking

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Βγήκε από την εντατική η Αλεξία

 Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Βγήκε από την εντατική η ΑλεξίαΒγήκε από την Εντατική, το μεσημέρι της Δευτέρας, η 8χρονη Αλεξία, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, στην αυλή του σπιτιού της στη Θήβα ανήμερα το Πάσχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας στην πρώτη χειρουργική κλινική, στο νοσοκομείο Παίδων.
Συγκρατημένοι εμφανίζονται οι γιατροί του Παίδων στις εκτιμήσεις τους για την πορεία της ασθενούς.
Η αυτόνομη αναπνευστική της λειτουργία θεωρείται θετικό σημάδι, ωστόσο οι γιατροί τηρούν στάση αναμονής για το πρώτο 48ωρο εκτός ΜΕΘ της 8χρονης.
Το Νοσοκομείο, αναμένεται αύριο να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.
Υπενθυμίζεται ότι η 8χρονη μετά τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Θηβών, ακολούθως στη Χαλκίδα, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί στη δεξιά κροταφική χώρα από πυροβόλο όπλο, με τη βολίδα να παραμένει σφηνωμένη εντός του κρανίου.
«Έγινε το θαύμα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Ελπίζουμε η Αλεξία να επανέλθει γρήγορα γιατί μας έχει λείψει», δήλωσαν συγκινημένοι οι γονείς της.
Η Αλεξία σημειώνεται πως αποσωληνώθηκε για πρώτη φορά στις 10 Μαΐου, αλλά μια εβδομάδα μετά, η κατάσταση της χειροτέρεψε. 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019, 20:35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου