Breaking

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

“Καταιγίδα παραπληροφόρησης” σε Βόχα - Βέλο

Η προεκλογική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Δήμο Βέλου-Βόχας και ο αγώνας των υποψηφίων Δημάρχων είναι πλέον καθημερινός και σε όλα τα “μέτωπα”.
Οι επικοινωνιακές προσπάθειες βρίσκονται σε έναν καθημερινό οργασμό, με φυλλάδια, ανακοινώσεις, αναρτήσεις στο Facebook, κοκ. Μία από αυτές τις προσπάθειες του
κ. Θανάση Μανάβη ήταν η έκδοση ενός φυλλαδίου στο Βέλο όπου μιλά για 5+1 δεσμεύσεις ουσιαστικά και οι οποίες εννοείται ότι θα υλοποιηθούν σε ενδεχόμενη
 εκλογή του.

Οι δεσμεύσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της παράταξης του κ. Παπακυριάκου αλλά και του ίδιου του Δημάρχου και οδήγησαν τόσο σε έκδοση σχετικής ανακοκίνωσης αλλά και σε τηλεοπτική παρέμβαση του τελευταίου αφού θεωρούν ότο το φυλλάδιο “βρίθει ανακριβειών”.
Η ανακοίνωση αναφέρει
5+1 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Σε προεκλογικό φυλλάδιο συγκεκριμένου υποψήφιου Δήμαρχου  που διεκδικεί τη ψήφο των δημοτών μας δηλώθηκαν ότι ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΤΚ ΒΕΛΟΥ που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ!!!!!
ΠΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ:
1. ΟΔΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
Το έργο που προαναγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος έχει ήδη συμβασιοποιηθεί με προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη κου. Τατούλη  και αρχίζει εντός των ημερών.
Τι έργο θα εκτελέσει λοιπόν?

2. ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΚ ΒΕΛΟΥ
Την τετραετία 2014-2018 ο δήμος έχει εκτελέσει έργα αξίας 189.967,40€ μέσω των τεχνικών προγραμμάτων του για την ολοκλήρωση των συνδέσεων της αποχέτευσης στη ΤΚ Βέλου.

ΕΤΟΣ
ΕΡΓΟ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
2014
Έργα ολοκλήρωσης αποχέτευσης για την σύνδεση με το ΚΙΑΤΟ

55.067,74
Έργα Συνδέσεων αποχέτευσης Δ.Κ. Βέλου  

12.600,00
2015
Έργα συνδέσεων αποχέτευσης ΒΕΛΟΥ
Έργα κατασκευής φρεατίων συνδέσεων αποχέτευσης
7.300,00
2016
Έργα συνδέσεων αποχέτευσης ΒΕΛΟΥ
Έργα κατασκευής φρεατίων συνδέσεων αποχέτευσης
40.000,00
2017
Έργα συνδέσεων αποχέτευσης ΒΕΛΟΥ
Έργα κατασκευής φρεατίων συνδέσεων αποχέτευσης
15.000,00
2018
Έργα συνδέσεων αποχέτευσης Δ.Κ. Βέλου
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
60.000,00

Η μόνη έλλειψη για τη λειτουργία του δικτύου είναι η προγραμματική οικονομική σύμβαση με τη ΔΕΥΑ Σικυωνίων η οποία θα εκτελεστεί άμεσα.
Όλα αυτά ούτε τα γνωρίζει ή προς υπενθύμιση του ούτε τα ψήφισε κατά τη τετραετία που πέρασε στα Δημοτικά Συμβούλια εφόσον καταψήφιζε τους προϋπολογισμούς.Οπότε τι θα κατασκευάσει τώρα?
 
3 . ΔΕΛΤΑ ΑΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗ ΤΚ ΒΕΛΟΥ
Τι ακριβώς μελέτη θα κάνει για το Δέλτα του Ασωπού και τη περιοχή βόρεια της Χαρτοποιίας που 50 χρόνια δεν έκανε κανένας Δήμαρχος
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ αλλά επειδή διοικητικά ανήκει σε άλλους φορείς προς ενέργειες!

4. ΠΑΛΑΙΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΕΛΟΥ
Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες προς εκμετάλλευση και παραχώρηση του στο Δήμο από τη ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ από τη στιγμή που έληξε το προηγούμενο παραχωρητήριο του. Τι παραπάνω θα κάνει λοιπόν?

5. ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ
Στον τέως Δήμο Βέλου έχει ολοκληρωθεί ο χωροταξικός σχεδιασμός (επί Δημαρχίας Λαμπρόπουλου) από το 2009, ο οποίος έχει θεσμοθετηθεί στο ΦΕΚ 116/2009, τεύχος ΑΑΠ.
Προφανώς άνευ ορίων η άγνοια!

6. ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ
Παραθέτουμε φωτογραφίες του υφιστάμενου, πλήρως ανακαινισμένου και αναβαθμισμένου Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού του Δήμου που εδρεύει στη ΤΚ Κρηνών και εκπαιδεύει ετησίως πάνω από 300 παιδιά των δημοτών μας.
Αυτό θέλει να κατασκευάσει ο υποψήφιος Δήμαρχος?

Όταν κάποιος αγνοεί τα στοιχειώδη… όταν καποιος αγνοεί την αλήθεια… δεν είναι ικανός να πεί ουτε ψέμματα!
Απλά εκθέτει τον εαυτό του, εκθετει αυτό που θα επρεπε να εκπροσωπεί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου