Breaking

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Τσιτσιπάς – Κράινοβιτς 5-5 (7-5, 6-3) - διακοπή

 Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Τσιτσιπάς – Κράινοβιτς 5-5 (7-5, 6-3) - διακοπήΣε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Φίλιπ Κράινοβιτς. Ο Έλληνας, Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, θέλει να αποκλείσει τον Σέρβο, Νο. 60, και να προκριθεί από τον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός στην επόμενη φάση του γκραν σλαμ.
O Τσιτσιπάς ξεκίνησε το ματς με λοβ σέρβις γκέιμ (σ.σ. χωρίς να χάσει πόντο) και προηγήθηκε, ενώ με τη σειρά του και ο Κράινοβιτς υπερασπίστηκε το σερβίς του στη συνέχεια πέτυχε το μπρέικ (1-2) και με δικό λοβ σέρβις γκειμ ξέφηγε με διαφορά δύο γκειμ. Οι δύο αντίπαλοι κράτησαν τα σερβίς τους μέχρι το 4-3 υπέρ του Σέρβου, όμως ο Τσιτσιπάς στο όγδοο απάντησε με δικό του μπρέικ και ισοφάρισε (4-4). Ο Έλληνας πρωταθλητής προηγήθηκε στη συνέχεια 6-5 και με μπρέικ ολοκλήρωσε το πρώτο σετ με το υπέρ του 7-5.
Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς πέτυχε μπρέικ στην δεύτερη ευκαιρία του και προηγήθηκε 3-1 στα γκέιμ. Οι δύο τενίστες στη συνέχεια κράτησαν το σερβίς τους και έφτασαν στο 5-2. Ο Κράινοβιτς κατάφερε να μείωσει και να πετύχει το 5-3, όμως ο Τσιτσιπάς που ξεκίνησε άσχημα το ένατο γκέιμ, κατάφερε τελικά να φτάσει στο 6-3 και να προηγηθεί με 2-0 στα σετ.
Ο Κράινοβτις σέρβιρε πρώτος στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 1-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου