Breaking

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Μαρία Καλλίρη: «Συνεχίζουμε Μαζί …Είμαστε η Ασφαλής Επιλογή»

Όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπορευόμενη με τον Δήμαρχο Βέλου –Βόχας Αννίβα Παπακυριάκο, κινήθηκα βασισμένη σε αρχές και αξίες, με σεβασμό απέναντί σας. Το έργο μας, στον τομέα της Παιδείας, του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και των Κοινωνικών Δομών, που ήταν τα αντικείμενα της δικής μου αρμοδιότητας, μέχρι σήμερα, ήταν ένα έργο συλλογικό, αποτέλεσμα συστηματικού διαλόγου με όλους εσάς τον Δήμαρχο και τους φορείς.
Θέσαμε συγκεκριμένους στόχους και μέτρα, προετοιμασμένοι με σωστό σχεδιασμό, με προτεραιότητα και επίκεντρο τον άνθρωπο, τα παιδιά μας και τον πολιτισμό μας, δημιουργώντας υποδομές με στόχο την ανάπτυξη σε αυτά τα πεδία προσαρμοζόμενοι στη σύγχρονη πραγματικότητα. Αξιοποιήσαμε δημιουργικά γνώσεις και εμπειρίες που αποκτήσαμε στη διάρκεια της θητείας μας όλα αυτά τα χρόνια, επενδύσαμε σε αυτούς τους τέσσερις τομείς με ευθύνη και σεβασμό.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά, για τη τιμή και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε ως Δημοτική αρχή, ιδιαίτερα για την ειλικρινή και ουσιαστική τιμή στο πρόσωπό μου, γεγονός που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την ευθύνη μου απέναντί σας. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται με τον δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο να ηγείται αυτής, με συνέπεια λόγου και έργων όλα αυτά τα χρόνια. Εκτιμώντας τον ίδιο σαν προσωπικότητα, καθώς και την αποτελεσματικότητά του στα θέματα που αφορούν τον Δήμο μας, συμπορεύομαι μαζί του για να συνεχίσουμε το έργο, ανάπτυξης που έχουμε ξεκινήσει εδώ και χρόνια, χάρη στη δική σας αποδοχή και εμπιστοσύνη σε αυτή την εκλογική μάχη . «Συνεχίζουμε Μαζί με Υπευθυνότητα και Ανθρωπιά, με Όραμα και Σχέδιο για τα επόμενα χρόνια»
«Συνεχίζουμε Μαζί …Είμαστε η Ασφαλής Επιλογή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου