Σε ασάφειες έπεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σταυρέλης σχετικά με την απουσία του από το Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα και εν συνεχεία στις 7.30 με την ψήφιση του προυπολογισμού.

Σε συνέντευξή του δήλωσε πως κάλεσε τον Πρόεδρο του Συμβουλίου στις 7.40 για να ενημερωθεί αν υπάρχει απαρτία για να πάει. Κανένας λόγος βέβαια για το πρώτο συμβούλιο στις 6.30 όπου υπήρχαν οκτώ θέματα ημερήσιας διάταξης προς ψήφιση.

Συνεχίζει την συνέντευξή του λέγοντας πως υπήρχαν τρία άτομα μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι κύριοι Κοντογιώργος, Πνευματικός και Νανόπουλος σε τηλεφωνικές του συνεντεύξεις στον Νίκο Νικολόπουλο τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα γιατί αφενός τονίζουν πως στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο παρέστησαν 16 δημοτικοί Σύμβουλοι που περίμεναν συνολικά μία ώρα και 15 λεπτά για να υπάρξει απαρτία.

Ωστόσο ο Πρόεδρος του Συμβουλίου τον διαψεύδει και για την ώρα που τον κάλεσε στο τηλέφωνό του και ήταν 18.47 δηλαδή μία ώρα και 17 λεπτά μετά την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης. Η πρώτη συνεδρίαση και τα θέματά της προφανώς και ποσώς ενδιέφεραν τον Νίκο Σταυρέλη γιατί δεν έκανε και καμία αναφορά σε αυτήν.