Breaking

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΣΑΛΟΣ! Πατέρας βίασε την κόρη του την ημέρα του γάμου της

rape_denmark
Μία μοναδική για τη χώρα και σπάνια σε συνολικότερο επίπεδο υπόθεση χειρίζεται η αστυνομία στη Δανία. Πρωταγωνιστής της τραγικής, όσο και θλιβερής αυτής ιστορίας, είναι ένας πατέρας, ο οποίος βίασε την κόρη του την ημέρα που εκείνη παντρευόταν.

Κατά την απολογία του στην αστυνομία, ο ίδιος υποστήριξε ότι μπέρδεψε την κόρη του με τη σύζυγό του, γεγονός που δεν στηρίζεται από τα γεγονότα. Η απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε τον Αύγουστο, σε περιοχή έξω από την πόλη Κόλντινγκ, στη νότια Δανία. Η 20χρονη κοπέλα είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι της μετά την ολοκλήρωση της γαμήλιας τελετής, όταν ο 50χρονος πατέρας της μπήκε στο δωμάτιο και την κακοποίησε σεξουαλικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας και η κόρη είχαν διακόψει για μεγάλο διάστημα τις σχέσεις τους. Λίγο πριν τον γάμο, ωστόσο, τα ξαναβρήκαν και ο πατέρας έλαβε κανονικά την πρόσκλησή του για την τελετή.
Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η 20χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και η συμπεριφορά της άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου. Τότε, οι συγγενείς της τη μετέφεραν στο γαμήλιο δωμάτιο, προκειμένου να ηρεμήσει.
Λίγη ώρα αργότερα, ο 50χρονος πατέρας πήγε στο δωμάτιο και ξάπλωσε στο κρεβάτι, ενώ η σύζυγός του κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι, αλλά στην άλλη πλευρά.
Στη δίκη που διεξήχθη σήμερα, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα. Ο εισαγγελέας, ωστόσο, με βάση την έρευνα που έκανε, ανέλυσε τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του, λέγοντας ότι στο διάστημα από τις 4 το πρωί έως τις 4:45, ο πατέρας έπιασε με δύναμη το στήθος της κόρης του και της άνοιξε με τη βία τα πόδια. Εκείνη τού έλεγε να σταματήσει και τον έσπρωχνε. Τότε ο 50χρονος πατέρας την πίεσε ακόμη πιο δυνατά, ενώ εκείνη τον καλούσε να την αφήσει.
Ο πατέρας, αφού πρώτα υποστήριξε ότι δεν θυμόταν τίποτα, ακολούθως είπε ότι μπερδεύτηκε και ότι την πέρασε για τη σύζυγό του. Ο μεταξύ τους διάλογος είναι συγκλονιστικός:
-«Ο ισχυρισμός σου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός από μένα. Σου ζήτησα ευγενικά να με αφήσεις, αλλά συνέχισες. Φώναξα, αλλά συνέχισες. Σε χτύπησα, συνέχισες», είπε η 20χρονη κόρη.
-«Λυπάμαι. Ήταν ένα λάθος. Λυπάμαι. Νόμιζα πως είναι η γυναίκα μου. Μπορούμε να διατηρήσουμε την επαφή μας; Λυπάμαι», είπε ο πατέρας.
Η απολογία του 50χρονου πατέρα δεν έπεισε το δικαστήριο, το οποίο τον έκρινο ένοχο για βιασμό, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου