Breaking

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Νεκροί εντοπίστηκαν αστυνομικός και η φίλη του στο Πορτοχέλι

Νεκροί εντοπίστηκαν αστυνομικός και η φίλη του στο ΠορτοχέλιΝεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ένας αστυνομικός σε φιλικό του σπίτι στο Πορτοχέλι Ερμιονίδας.

Μαζί του, σύμφωνα με το argonafplia.gr βρέθηκε επίσης νεκρή και η νεαρή φίλη του. Το άσχημο συμβάν έχει αναστατώσει τις αστυνομικές υπηρεσίες, που προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 34χρονου αστυνομικού και της 23χρονης κοπέλας.

Έπειτα από τον εντοπισμό των πτωμάτων κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος, μετά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε, πιθανολογεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι γονείς της κοπέλας που ανησυχούσαν, γιατί η κόρη τους είχε να δώσει σημεία ζωής από προχθές (Τρίτη 8 Ιανουαρίου), πήγαν σε Αστυνομικό Τμήμα της Αργολίδας, όπου υπηρετούσε, μάλιστα, o 34χρονος και δήλωσαν την εξαφάνισή της. 

Τότε αστυνομικοί, που γνώριζαν ότι ο συνάδελφός τους ήταν φίλος με τη νεαρή γυναίκα, πήγαν στο σπίτι που διέμενε και όταν μπήκαν μέσα είδαν το ζευγάρι να είναι νεκρό. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου