Breaking

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Πρωτονοτάριο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ήρθε ο Γιώργος Γκιώνης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Πρωτοπορία», Δημήτρης Πρωτονετάριος, που το 2006 είχε συγκεντρώσει το 12,5% του εκλογικού σώματος, απάντησε καταφατικά στην πρόταση του απερχόμενου Δημάρχου που θέλει να ενισχυθεί εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2019. Σημειώνεται ότι το 2014, ο γιατρός, είχε θέσει υποψηφιότητα με τον Παύλο Παύλου και την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση και είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.


Αποτέλεσμα εικόνας για Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Πρωτονοτάριο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ήρθε ο Γιώργος Γκιώνης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Πρωτοπορία», Δημήτρης Πρωτονετάριος, που το 2006 είχε συγκεντρώσει το 12,5% του εκλογικού σώματος, απάντησε καταφατικά στην πρόταση του απερχόμενου Δημάρχου που θέλει να ενισχυθεί εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2019. Σημειώνεται ότι το 2014, ο γιατρός, είχε θέσει υποψηφιότητα με τον Παύλο Παύλου και την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση και είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.
Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Πρωτονοτάριο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ήρθε ο Γιώργος Γκιώνης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr.


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Πρωτοπορία», Δημήτρης Πρωτονετάριος, που το 2006 είχε συγκεντρώσει το 12,5% του εκλογικού σώματος, απάντησε καταφατικά στην πρόταση του απερχόμενου Δημάρχου που θέλει να ενισχυθεί εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2019.

Σημειώνεται ότι το 2014, ο γιατρός, είχε θέσει υποψηφιότητα με τον Παύλο Παύλου και την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση και είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου