Breaking

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Πιτίνο που ευχαρίστησε Γιαννακόπουλο

AP Photo/Fred Vuich
Hall of Famer Ρικ Πιτίνο, είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω του προφίλ του στο Twitter τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.
"Εύχομαι σε όλους χαρούμενα Χριστούγεννα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη μοναδική ευκαιρία να προπονήσω τον Παναθηναϊκό -ομάδα με σπουδαία παράδοση. Είναι ενθουσιασμένος και θέλω να βοηθήσω" έγραψε ο 66χρονος τεχνικός και με αυτόν τον τρόπο έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είχε ανησυχήσει από την... ηρεμία των τελευταίων ημερών. "No news, good news" λένε οι Αμερικανοί και να που ισχύει.
Ο Γιώργος Βόβορας ήταν ο υπηρεσιακός προπονητής στις αναμετρήσεις με την Αρμάνι Μιλάνο και την ΑΕΚ, τώρα όμως θα αναλάβει ξανά χρέη assistant coach για να καθοδηγήσει τον σπουδαίο, τον θρυλικό Ρικ Πιτίνο σε μέρη που θα γνωρίσει για πρώτη φορά μετά από μια τεράστια καριέρα στο κολεγιακό κυρίως μπάσκετ, αλλά και στο ΝΒΑ.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λειτούργησε με μεθοδικότητα, έδωσε τα χέρια με τον Αμερικανό πολυνίκη προπονητή και τώρα μένει να δούμε πως αυτό το εγχείρημα θα λειτουργήσει και στην πράξη, καθώς υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά υπάρχει και ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα στο οποίο οι πράσινοι πρέπει να μαζέψουν νίκες και όσο περισσότερο από το χαμένο έδαφος μπορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου