Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Άμεση η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου Παντελέου μετά την καταγγελία του μαθητή στο Λουτράκι

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018Αμεση ήταν η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παντελέου Κων/νου μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας του μαθητή του Λυκείου Λουτρακίου..
Διαβάστε εδώ

Καταγγελία μαθητή του Λυκείου Λουτρακίου


Την επόμενη μέρα το πρωί συνεργείο του Δήμου, αποκατέστησε τη ζημιά.

Ο κ. Παντελέου είπε στο Loutrakiblog

"Oι πολίτες έχουν δικαίωμα να ζητούν τα αυτονόητα. Ομως δεν είναι δυνατόν να είμαστε πανταχού παρόντες 24 ώρες το 24ωρο. Υπάρχουν πολλοί που μου τηλεφωνούν για διάφορα θέματα, το τηλέφωνό μου είναι ανοικτό συνεχώς. Ανταποκρίνομαι όσο πιο άμεσα μπορώ μαζί με τα συνεργεία μας. Υπάρχουν και άλλοι που προτιμούν να καταγγείλουν στο Loutrakiblog. Θεμιτό είναι και αυτό.
Οι πολίτες, συνδημότες μας, όλοι, έχουν διακίωμα να ζητούν λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας. Και εμείς έχουμε υποχρέωση να δίνουμε λύσεις, και μάλιστα άμεσα. Γιαυτό βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση.
Δεν είμαι όμως συνεχώς στο ίντερνετ. Διάβασα την καταγγελία του παιδιού το ίδιο βράδυ και την επομένη το πρωί είμασταν εκεί. Καλά έκανε το παιδί και σας έστειλε μήνυμα.

Ειδικά σε χώρους που βρίσκονται παιδιά, επειδή είμαι πατέρας τριών, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία.
Οπως όλοι μας πιστεύω.
Δεν είχα ενημερωθεί απο το σχολείο, διαφορετικά το παγκάκι δε θα ήταν σπασμένο μια βδομάδα.

Θέλω να πω όμως και τούτο. Να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του δήμου για το μεράκι τους. Εφτιαξαν τα παγκάκια για το σχολείο με προσωπική δουλειά και υλικά δικά μας,με μηδενικό κόστος, όπως έχουν φτιάξει και για άλλα σημεία του Δήμου παγκάκια"

Σε ερώτησή μας αν όντως είχε ξηλωθεί από τον αέρα, ο κ. Παντελέου είπε πως "ναι,δεν είναι καθόλου απίθανο, εδώ ο αέρας ξήλωσε δέντρα με τεράστιους κορμούς από τη ρίζα.

Επί τη ευκαιρία, επειδή πολλοί με ρωτούν, θέλω να δηλώσω στους συνδημότες μας ότι τα έργα οδοποιίας έχουν ξεκινήσει σε όλο το Δήμο. Προχτές ρίξαμε άσφαλτο στο δρόμο που πηγαίνει προς το Μεσογειακό Κέντρο ".
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου