Breaking

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για kerkides gipedoy zeygolatioyΑποτέλεσμα εικόνας για αννιβας παπακυριακος
΄΄ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Τώρα που όλοι οι ειδήμονες έγραψαν τα πάντα για το πρόβλημα των κερκίδων στο γήπεδο του Ζευγολατιού, τώρα που σχετικοί και μη έγραψαν ότι τους κατέβαινε, τώρα που γεμίσαμε όμορφες αφίσες, τώρα που ο Δήμαρχος θα πρέπει να ντρέπεται να εμφανιστεί ενώπιον των φιλάθλων, ας μάθουμε και καμία αλήθεια…

1. Όταν ο σημερινός Δήμαρχος ανέλαβε 01.01.2011 το Ζευγολατιό ΔΕΝ είχε γήπεδο.
2. ΔΕΝ είχε καν αγοραστεί όλο το οικόπεδο για τη δημιουργία του γηπέδου. Η χορήγηση δανείου για την αγορά του διακόπηκε καθώς ο ισολογισμός έναρξης του νέου Δήμου δεν το επέτρεπε.
3. Πρώτος στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν η κατασκευή γηπέδου όπως ακριβώς το δικαιούται η έδρα του Δήμου μας.
4. Η Δημοτική Αρχή προέβη- ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ - στην αγορά του οικοπέδου που απαιτείτο για κατασκευή γηπέδου.
5. Η Δημοτική Αρχή μελέτησε, δημοπράτησε και ολοκλήρωσε την κατασκευή του γηπέδου (με τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα).
6. Η Δημοτική Αρχή μελέτησε, δημοπράτησε και ολοκλήρωσε την κατασκευή σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο.
7. Η Δημοτική Αρχή έχει δημοπρατήσει την κατασκευή των αποδυτηρίων του γηπέδου (100.000,00€ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού-ενώ έχει την διαβεβαίωση του υφυπουργού για άλλες 100.000,00€ εφόσον κατάφερε και δημοπράτησε άμεσα το έργο).
8. Η Δημοτική Αρχή έχει αγοράσει τις κερκίδες που άλλοι λένε ότι είναι απλήρωτες.
9. Οι κερκίδες ΕΠΡΕΠΕ να αφαιρεθούν για ένα χρονικό διάστημα για να καταφέρουμε να αγοράσουμε το τελευταίο οικόπεδο (σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη γιατί μόνο έτσι μπορούν να λυθούν τα νομικά προβλήματα που εμποδίζουν την αγορά του- όχι με υπαιτιότητα του Δήμου-).
10. Ο εργολάβος τελευταία στιγμή ειδοποίησε ότι λόγω προσωπικού του προβλήματος θα τις τοποθετήσει με ολιγοήμερη καθυστέρηση.
11. Η Δημοτική Αρχή σαφώς στοχεύει στην ολοκλήρωση της αγοράς όλου του οικοπέδου για να προχωρήσει σταδιακά σε συνολική δημιουργία αθλητικού κέντρου στον χώρο του γηπέδου.
Σε όλο αυτόν τον σχεδιασμό αν κάποιοι νομίζουν ότι ο Δήμαρχος δεν έχει ούτε φιλική συμμετοχή, ας το νομίζουν. Ο Δήμαρχος πάντως δεν ντρέπεται να ζητήσει τη στήριξη των φιλάθλων του Ζευγολατιού. Αν είναι να ντρέπονται κάποιοι, ας ντρέπονται αυτοί που τις χρυσές εποχές, τις εποχές που τα χρήματα ήταν δέκα φορές παραπάνω άφησαν το Ζευγολατιό χωρίς γήπεδο, χωρίς μία παιδική χαρά, χωρίς ζωντανές πλατείες, χωρίς ένα αναπλασμένο κέντρο.
Δόξα τω Θεώ το Ζευγολατιό αποδεδειγμένα έχει χιλιάδες υγιώς σκεπτόμενους πολίτες, που βλέπουν τι συμβαίνει, κάτω από τις χειρότερες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα, οι Δήμοι και οι πολίτες. Σκεπτόμενοι πολίτες που δεν καταπίνουν όλα τα ψέματα με τα οποία κάποιοι από παντελή άγνοια ή κακοπροαίρεση τροφοδοτούν τα καφενεία.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Ο Δήμαρχός σας΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου