Breaking

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Κόρινθο στέλνει μήνυμα Νίκης (video-φωτο)

Πλημμύρισε από κόσμο ο πεζόδρομος της Κορίνθου για την κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου, Αλέξανδρου Πνευματικού.

Στο πλευρό του βρέθηκαν εκατοντάδες Κορίνθιες και Κορίνθιοι όλων των ηλικιών αλλά και πολλοί που μέχρι πρότινος, υποστήριζαν άλλες παρατάξεις. Το γεγονός αυτό, δηλώνει πως ο Δήμαρχος Κορινθίων, βρίσκεται επάξια σε αυτή την θέση αφού καταφέρνει να ενώσει όλους τους Κορίνθιους. Στον αντίποδα, βρίσκονται όλοι αυτοί που το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν τόσο χρόνια, είναι να δημιουργούν συνεχώς εντάσεις και προστριβές. Είναι όλοι αυτοί που κατά καιρούς ”μολύνουν” τους δημότες με ψέματα. Είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν και χωρίζουν τους Κορίνθιους.
Ο Αλέξανδρος Πνευματικός ήταν πάντα εδώ, δίπλα μας. Ήταν αυτός που όταν έκανε ένα λάθος είχε το σθένος να το παραδεχτεί. Ήταν αυτός που χάρισε στην πόλη τη δόξα που της έλειπε. Η ευθύτητά του, το έργο του, η ευαισθησία του απέναντι στις ευπαθείς ομάδες και το όραμά του για τον Δήμο μας, είναι μερικά απ’ αυτά που τον κάνουν ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.
Αν, λοιπόν, επιθυμούμε έναν δυνατό και ενωμένο Δήμο Κορινθίων, η επανεκλογή του Αλέξανδρου Πνευματικού είναι μονόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου