Breaking

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Συνέντευξη Τύπου για την αθλητική διοργάνωση Cosmogym Summer4all [Video]

Σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας παρουσία των διοργανωτών, του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Πολιτισμού Σάκη Παπαθανασίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμενη συνέντευξη τύπου για ένα ακόμα κορυφαίο αθλητικό γεγονός που φιλοξενείται στο Λουτράκι σε συνεργασία με το SportCamp. Πρόκειται για το Cosmogym Festival.

Στην ουσία είναι μία σειρά αθλητικών-καλλιτεχνικών-μορφωτικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, στα πλαίσια του οποίου φιλοξενούμε και φέτος στο Λουτράκι την εκδήλωση Cosmogym “Summer 4all”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το SportCamp, στο Λουτράκι από τις 30 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2019 και αναμένεται να φιλοξενήσει 400 συμμετέχοντες.
Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός με διεθνείς συμμετοχές, στόχος του οποίου είναι τη διασύνδεση και αλληλεπίδραση αθλουμένων από όλο τον κόσμο.
Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Λουτρακίου.
Η υλοποίηση μίας διεθνούς διοργάνωσης που έχει θεσμοθετηθεί και λαμβάνει χώρα για δεύτερη φορά στο Δήμο μας αποτελεί γεγονός ύψιστης σημασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου