Breaking

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

«Για αυτό την σκότωσα»! Πώς περιέγραψε ο ψυκτικός το έγκλημα της Καλαμαριάς


«Για αυτό την σκότωσα»! Πώς περιέγραψε ο ψυκτικός το έγκλημα της Καλαμαριάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME
Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, πήρε ο νεαρός ψυκτικός που ομολόγησε ότι σκότωσε με σφυρί την 63χρονη, στο σπίτι της οποίας είχε πάει για να συντηρήσει το κλιματιστικό της.
Νωρίτερα ο καθ’ ομολογίαν δράστης, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και ακολούθως τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.
Όπως φέρεται να είπε προανακριτικά ο ίδιος, ο καβγάς με την άτυχη γυναίκα ξεκίνησε επειδή εκείνη του ζήτησε να κάνει κάποιες πρόσθετες εργασίες και εν προκειμένω να αντικαταστήσει κάποιο ανταλλακτικό στο κλιματιστικό.
Όταν της εξήγησε ότι αυτό που ζητά είναι άλλου είδους εργασία από αυτήν που τον κάλεσε και ότι έπρεπε να εξυπηρετήσει κι άλλους πελάτες, η 63χρονη φέρεται να αντέδρασε, επιχειρώντας να τον εμποδίσει να φύγει από το σπίτι.
Στη συνέχεια, ο νεαρός ψυκτικός, σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, την έσπρωξε και η γυναίκα τον χτύπησε στο πρόσωπο. Τη στιγμή εκείνη φέρεται να τα έχασε, αρπάζοντας το σφυρί με το οποίο κατάφερε δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι της 63χρονης, τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα.
Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι προσπάθησε να προστατευτεί, καλύπτοντας το κεφάλι της με τα χέρια, όπως μαρτυρούν τα σημάδια στα άνω άκρα που περιγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση.
Ο ελληνικής καταγωγής άνδρας εγκατέλειψε τη γυναίκα αιμόφυρτη στο πάτωμα του διαμερίσματος, όπου εντοπίστηκε σχεδόν ένα 24ωρο αργότερα από την κόρη της.
Καθώς δεν βρέθηκαν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι, αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών στράφηκαν από την πρώτη στιγμή σε άτομα του περιβάλλοντός της και οι έρευνες καρποφόρησαν άμεσα με τη σύλληψη και την ομολογία του νεαρού ψυκτικού σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου