Breaking

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

Αυτή η Νίκη θα ανήκει σε όλους τους Κορίνθιους
Η πρώτη μεγάλη νίκη για τον Αλέξανδρο Πνευματικό ήρθε την πρώτη Κυριακή. Και ήταν πράγματι μεγάλη νίκη γιατί κατάφερε με αυτό το εκλογικό σύστημα και τον κατακερματισμό των ψήφων σε συγγενείς και φίλους, να αντιμετωπίσει άλλους 7 υποψηφίους και τελικά να περάσει στον β΄ γύρο. Ουσιαστικά και οι τρεις πρώτοι συνδυασμοί έλαβαν από 8 έδρες. Και πρέπει να τονιστεί ότι για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες υπήρχαν τόσοι πολλοί υποψήφιοι στο Δήμο Κορινθίων!

Αυτό όμως τελείωσε. Ο Πνευματικός, όχι μόνο στάθηκε όρθιος, αλλά και πολύ δυνατός πια. Το σκηνικό πλέον έχει αλλάξει. Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ έχει μια τεράστια «δεξαμενή ψήφων», ελεύθερων πολιτών, απαλλαγμένων από υποχρεώσεις σταυρών, που έχει διαμορφώσει μια νέα δυναμική νίκης και ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ του συνδυασμού του Αλέξανδρου Πνευματικού.
Από χιλιάδες πολιτών, που την πρώτη Κυριακή είχαν μια άλλη επιλογή που είναι απολύτως σεβαστή. Άλλωστε ο ίδιος ο Πνευματικός, σε κάθε ομιλία του, τόνιζε ότι δεν πρέπει να έρθουμε σε αντιπαράθεση με κανέναν συγγενή ή φίλο, επειδή έχει μια άλλη άποψη ή μια άλλη επιλογή. Γιατί μετά τις εκλογές πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και να βρούμε λύσεις.
Τώρα οι πολίτες γνωρίζουν καλά, ότι την Κυριακή ψηφίζουν για τον Δήμαρχο της επόμενης τετραετίας και μόνο. Χωρίς αναστολές και υποχρεώσεις. Όπως επίσης γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Πνευματικός ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να εγγυηθεί τη συνέχιση της πετυχημένης πορείας αυτού του Δήμου, μια επιτυχία που ομολογούν όλοι. Για ένα τεράστιο έργο που πρέπει να έχει συνέχεια.
Αυτή την Κυριακή οι πολίτες θα επιλέξουν για Δήμαρχο τον ΑΝΘΡΩΠΟ που βρισκόταν πάντα δίπλα τους σε χαρές και σε δύσκολες στιγμές και ποτέ δεν ήταν απόμακρος.
Θα επιλέξουν τον Δήμαρχο που ήταν πάντα μπροστά στιες μεγάλες μάχες για το Δήμο
Που βρέθηκε στις γειτονιές και στα χωριά σαν πρώτος μεταξύ ίσων, όποτε τον χρειάστηκαν
Τον Δήμαρχο που ήταν πάντα εκεί, όχι για να δίνει διαταγές, αλλά για να σηκώνει και ο ίδιος τα μανίκια και να εργάζεται με πάθος και πείσμα για να γίνει έργο προς όφελος των πολλών, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς
Που μιλάει πάντα με τους πολίτες πρόσωπο με πρόσωπο, γιατί ήταν, είναι και θα είναι ο Δήμαρχος των πολλών και όχι της ελίτ
Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών γνωρίζουν ότι πρέπει να επιλέξουν ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και όχι ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ
Θα επιλέξουν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
Ανεξάρτητα από την επιλογή τους την πρώτη Κυριακή, ξέρουν ότι ο Πνευματικός αποτελεί ΕΓΓΥΗΣΗ για το Δήμο τους
Και όπως φάνηκε καθαρά τις τελευταίες μέρες έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν την ώρα της κάλπης. Έχουν αποφασίσει να στηρίξουν τον Δήμαρχο που κατάφερε πολλά, με πείσμα,  με πολύ κόπο και θυσίες. Τον Δήμαρχο που ήξερε και δεν δίσταζε να λέει ΟΧΙ όταν θίγονταν τα συμφέροντα αυτού του τόπου. Που ξέρει να συνεργάζεται με κάθε κυβέρνηση για το καλό της πόλης και του Δήμου
Η απόφαση αυτής της Κυριακής ανήκει στο λαό, στις Κορίνθιες και στους Κορίνθιους
Και ο Πνευματικός θα είναι ο μεγάλος νικητής, επειδή ακριβώς το θέλει η πλειοψηφία των πολιτών αυτού του Δήμου. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!
Με τις διαφορές και με τις πικρίες ίσως. Με την πόλωση της προεκλογικής περιόδου που δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα. Αλλά και με τη βεβαιότητα που εκφράζουν όλοι πλέον, ότι μόνο ο Πνευματικός μπορεί να τους δικαιώσει. Γιατί ξέρει να διοικεί το Δήμο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Να μιλά με ΟΛΟΥΣ για τα πάντα.
Να ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και με ΕΝΟΤΗΤΑ να προχωρά στα επόμενα βήματα προς όφελος αυτού του τόπου που αγαπάμε όλοι. Προς όφελος των ΠΟΛΛΩΝ και όχι των λίγων και εκλεκτών! Ήδη εδώ και 1,5 χρόνο μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο λειτουργεί με «κανόνες απλής αναλογικής», πετυχαίνοντας μεγάλες πλειοψηφίες σε αποφάσεις για μεγάλα έργα στο Δήμο, με πρωτοβουλία του ίδιου του Δημάρχου
Γι΄ αυτό η Νίκη αυτής της Κυριακής, δεν θα είναι μόνο νίκη του Πνευματικού και του συνδυασμού του
Θα είναι ΝΙΚΗ της ΕΝΟΤΗΤΑΣ όλων των πολιτών
Της ομοψυχίας και της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με όλους για τον κοινό σκοπό και στόχο
ΝΙΚΗ της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και της ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και της ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ
Η πλειοψηφία που έρχεται την Κυριακή
για την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ
ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου