Breaking

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ανατριχιάζουν τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω

Ανατριχιαστική τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω.Οι γονείς της κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια, αφήνοντας υπόνοιες ότι είχε μπλέξει με κυκλώματα σατανιστών.

Οι γονείς της φοιτήτριας έπαθαν σοκ όταν ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τους, που ήταν ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε τελετές. Θορυβημένοι συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία και τα διαβίβασαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, παράλληλα με τη μήνυση που κατέθεσαν.
Η οικογένεια αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας και επικαλείται τη μαρτυρία ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης άκουσε έντονες φωνές από το διαμέρισμα της κοπέλας.
Επιπλέον, οι γονείς της αμφισβητούν ότι ο γραφικός χαρακτήρας στο σημείωμα που φέρεται να άφησε η 22χρονη είναι δικός της και ζητούν να εξεταστεί από γραφολόγο.
Ο εισαγγελικός λειτουργός που παρέλαβε τη μήνυση έκρινε ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της φοιτήτριας και έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση, που έως τώρα χειριζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω.
Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή δεν διαπίστωσε ευρήματα που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια, ωστόσο περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
“Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας”, ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας.
“Έχουν σβηστεί οι κλήσεις και οι εγγραφές από laptop, iPad και άλλες συσκευές. Έχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook και το Instagram, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών”, επισήμανε ο δικηγόρος, επισημαίνοντας ότι φωτογραφίες της 22χρονης βρέθηκαν σε προφίλ σατανιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου