Breaking

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

«Διαχείριση κρίσεων και φυσικών καταστροφών: ψυχοκοινωνική υποστήριξη της Σχολικής κοινότητας» είναι το επόμενο μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δήμου Κορινθίων, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3, Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου.

Το μάθημα θα πραγματοποιήσει η καθηγήτρια Σχολικής Ψυχολογίας, της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του τμήματος ψυχολογίας  κ. Σίσσυ Χατζηχρήστου,  η οποία είναι η πρώτη καθηγήτρια που έφερε και καθιέρωσε τη σχολική ψυχολογία στην Ελλάδα και κορυφαία στο είδος της και μοναδική στις άπειρες παρεμβάσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης της σχολικής κοινότητας σε όλη την Ελλάδα.
Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον και άκρως επίκαιρο και χρήσιμο επιμορφωτικό σεμινάριο που αφορά εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δασκάλους και καθηγητές, αλλά και μαθητές και γονείς πάνω σε ένα θέμα για το οποίο πρέπει να είναι ενημερωμένοι και μαθητές και εκπαιδευτικοί αφού δυστυχώς  κάθε είδους κρίσεις στην σχολική κοινότητα, είναι συχνό φαινόμενο.
Η καθηγήτρια   κ. Σίσσυ Χατζηχρήστου  με την επιστημονική της ομάδα πραγματοποίησαν εφέτος άπειρες παρεμβάσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε όλες τις πληγείσες περιοχές από τις φονικές καταστροφές και πυρκαγιές του καλοκαιριού.
Σε όσους το παρακολουθήσουν θα χορηγηθεί ξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου