Breaking

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Εκτέλεσαν παιδόφιλο μόλις αποφυλακίστηκε -«Πληρωμένο συμβόλαιο» από πατέρα 15χρονου θύματος

Στα ίχνη των εκτελεστών ενός παιδόφιλου είναι η ιταλική αστυνομία. Ο 45χρονος Τζουζέπε Ματαράτσο εκτελέστηκε στην πόλη Φράζο Τελεσίνο, κοντά στη Νάπολη, τον Ιούλιο. Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα του και ένας από τους επιβάτες τον προσέλκυσε ρωτώντας τον για οδηγίες, ενώ την ίδια στιγμή τον εκτέλεσε με πέντε σφαίρες.

Η αστυνομία θεωρεί πως πρόκειται για πληρωμένους φονιάδες από τον πατέρα μιας 15χρονης που είχε πέσει θύμα του και η οποία αυτοκτόνησε μετά τη φυλάκιση του βιαστή της.
Την περασμένη Παρασκευή συνελήφθησαν δύο άνδρες, ο Τζενερόσο Νάσταμ 30 ετών και ο Τζουζέπε Ματσάρο 55 ετών, που εικάζεται ότι οδηγούσαν το όχημα το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα.
Ερευνάται, αν και ακόμη δεν έχει συλληφθεί, ο πατέρας της 15χρονης που κακοποιήθηκε από τον Ματαράτσο, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 11,5 χρόνια φυλάκιση.
Ο εισαγγελέας δήλωσε στη Repubblica ότι ο θάνατος του θύματος είναι σίγουρα πληρωμένο συμβόλαιο για εκδίκηση και επεσήμανε ότι οι δύο συλλήψεις είναι το πρώτο βήμα στην έρευνα. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 55χρονος συλληφθείς είναι εκείνος που κατείχε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα αλλά δεν είναι ο ίδιος που τράβηξε τη σκανδάλη. Ακόμη αναζητείται ο εκτελεστής.
Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου