Breaking

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ! Νικητής της ζωής: Εννιάχρονος κάνει τον «γύρο του θριάμβου» αφού θεραπεύτηκε από καρκίνο στον εγκέφαλο! (εικόνες, βίντεο)



luke
Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η δημοσιοποίηση ενός βίντεο, με έναν 13χρονο από τη Μεγάλη Βρετανία να περπατάει μέσα σε αποθέωση στους διαδρόμους του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν επί οκτώ μήνες, παλεύοντας με μία σπάνια κι επικίνδυνη μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Ο Λουκ Μπρόντμπεντ από το Γουόλσολ διαγνώστηκε με επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο τον περασμένο Απρίλιο και χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία επί οκτώ συνεχόμενους μήνες στο νοσοκομείο μέχρι να του ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ότι είχε νικήσει οριστικά την ασθένεια.
Έτσι, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας παραμονής του στο νοσοκομείο, δεκάδες γιατροί, συγγενείς και νοσοκόμες του ιδρύματος στάθηκαν στις άκρες των διαδρόμων, καταχειροκροτώντας τον θριαμβευτή Λουκ, ο οποίος χτύπησε χαρμόσυνα ένα καμπανάκι, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα της νέα του ζωής.
Το βίντεο τραβήχθηκε στις 18 Δεκεμβρίου, από μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου, ενώ γιατροί και νοσηλευτές είχαν μόνο καλές κουβέντες να πουν για το θάρρος και την αποφασιστικότητα του μαχητή Λουκ, που δεν εγκατέλειψε ούτε στιγμή τον αγώνα για να νικήσει την επάρατο νόσο. Και τα κατάφερε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου