Breaking

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Πασκουάλ: «Να τα κάνουμε όλα σωστά»

Πασκουάλ: «Να τα κάνουμε όλα σωστά»
Τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ στη Μαδρίτη (19/12, 22:00, Novasports 2HD), για την 13η αγωνιστική της Euroleague, αναγνώρισε ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός τεχνικός των «πρασίνων» δήλωσε κατά την άφιξη της αποστολής στην ισπανική πρωτεύουσα πως, για να «δραπετεύσει» η ομάδα του, «θα πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά!».


Συγκεκριμένα, ο Πασκουάλ τόνισε: «Η Ρεάλ είναι μία εκπληκτική ομάδα, που πέρυσι κατέκτησε το τρόπαιο της Euroleague. Παίζουν εξαιρετικά φέτος και μετά την απρόσμενη ήττα τους στο ισπανικό πρωτάθλημα θα είναι συγκεντρωμένοι και πάρα πολύ επιθετικοί. Για να νικήσουμε στη Μαδρίτη, πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά. Είναι μία ομάδα που σκοράρει 85 πόντους κατά μέσο όρο και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να φερθούμε έξυπνα στην επίθεση, έχοντας διαφορετικό πλάνο όταν βρίσκεται στο παρκέ ο Ταβάρες. Φυσικά πρέπει να παίξουμε καλά και στην άμυνα και, εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα συναισθήματά μας, καθώς, όταν κάνεις λάθος, τρέχουν εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό. Επίσης, θα πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ, αφού η Ρεάλ είναι πολύ καλή στα επιθετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε! Στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε καλύτερη εικόνα και κάναμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Από την πλευρά του, ο Κιθ Λάνγκφορντ, δήλωσε: «Ζούμε για το αυριανό παιχνίδι», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Θα είναι μία καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Πρόσφατα επιστρέψαμε μετά από κάποιες ήττες, αλλά έχουμε κάνει μερικές καλές προπονήσεις και βλέπω την αυτοπεποίθηση στα άλλα παιδιά. Αύριο θα μάθουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε ακριβώς και ποια η θέση μας στη βαθμολογία της Euroleague».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου