Breaking

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Asgardia: Το σχέδιο των Illuminati για το πρώτο κράτος του διαστήματος

 

Ένας ειδικός στις θεωρίες συνωμοσίας επέστησε την προσοχή στο κρυμμένο σύμβολο στο έμβλημα του εγχειρήματος που έχει στόχο να γίνει το πρώτο κράτος του διαστήματος στην ιστορία.

Το σχέδιο της δημιουργίας ενός νέου κράτους που θα ιδρυθεί εκτός της Γης και ονομάζεται Asgardia, ήδη έχει δεχθεί περισσότερες από 530.000 αιτήσεις για χορήγηση ιθαγένειας. Αλλά μετά την ανακοίνωση των φιλόδοξων σχεδίων για την σύσταση της Asgardia, από τον δημιουργό της, ρώσο επιστήμονα, Igor Ashurbeyli, εμφανίστηκαν και οι πρώτες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την πρωτοβουλία του.
Ένας ειδήμων των θεωρητικών συνωμοσίας, με το ψευδώνυμο Dahboo777, έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube στο οποίο εφιστά την προσοχή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών στο έμβλημα της Asgardia. Όπως τονίζει ο ειδήμων, διακρίνεται καθαρά το Μάτι του Horus, γεγονός που αποτελεί δείγμα του δεσμού του σχεδίου με τους Illuminati, σύμφωνα με τον άνδρα.
Το συγκεκριμένο σύμβολο, γνωστό και ως «Παντόπτης Οφθαλμός», αυτό το αρχαίο αιγυπτιακό σύμβολο συνδέεται με τη συνωμοσία για τον παγκόσμιο έλεγχο μέσω της πολιτικής και της οικονομικής επιρροής. Μια άλλη υπόθεση που παρουσιάζεται στο βίντεο λέει ότι το Μάτι του s περιβάλλει ένα καβαλιστικό σύμβολο. Η «καρδιά της κλίκας», το Δέντρο της Ζωής, που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του εμβλήματος της Asgardia λέει ο υποστηρικτής της συνωμοσίας.
Ο πατέρας του υπό δημιουργία διαστρικού έθνους έχει προτείνει να τεθεί σε τροχιά με δορυφόρο το 2017. Σύμφωνα με τον Ashurbeyli, ο στόχος του σχεδίου είναι να δημιουργηθεί ένα «αποστρατιωτικοποιημένο κράτος» που θα συμβάλλει στην επιστημονική ανάπτυξη, προσπαθώντας να διασφαλίσει την ειρηνική χρήση του διαστήματος και να προστατεύει τη Γη από απειλές που προέρχονται από το διάστημα, όπως ηλιακές καταιγίδες, κομήτες και τον κίνδυνο λοιμώξεων που προκαλούνται από μικροοργανισμούς των ουράνιων σωμάτων.
Επί του παρόντος, μια από τις προτεραιότητες του ιδρυτή της είναι να επιδιώξει την αναγνώριση από τον ΟΗΕ και έτσι η Asgardia να προστεθεί στα μέλη του διεθνούς οργανισμού.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου