About Me

header ads

Ειρήνη Λαγούδη: Αυτοί είναι οι τρεις δολοφόνοι

Το κουβάρι της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, ξετυλίγεται και μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία.
Στο περιεχόμενο της έκθεσής του, η οποία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα, ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος ε.α. και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού, Ανδριανός Γκουρμπάτσης αναφέρει ότι το σχέδιο της δολοφονίας δεν μπορούσε να υλοποιηθεί από ένα άτομο, εξηγώντας ότι άλλος έβαλε τη φωτιά και άλλος κλείδωσε την 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητο, ώστε να μην μπορεί να βγει.

Η Ειρήνη Λαγούδη πάλεψε άγρια για τη ζωή της και γι’ αυτό βρέθηκαν αποτυπώματα από τη μπότα της στον ουρανό και στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου.
Μιλώντας στην «Espresso», ο κ. Γκουρμπάτσης ανέφερε ότι επιβεβαιώνονται τα ευρήματα που είχε αναφέρει στην έκθεσή του και τα οποία υιοθέτησε ο εισαγγελεας.
«Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα, αρχίζουν να επιβεβαιώνονται όσα είχα αναφέρει στην έκθεσή μου σχετικά με τον αριθμό των δραστών, ότι είναι περισσότεροι του ενός και ότι ο θάνατος δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά δολοφονική ενέργεια».

Τρεις οι δολοφόνοι της 44χρονης

Ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός και έχει προσωποποιηθεί μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της 44χρονης.
Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να έδωσε εντολή σε δύο πολύ δικούς του ανθρώπους, στους οποίους και είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, να κάψουν τη 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητό της, σύμφωνα με το Star.
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα βοηθήσει στο να συνδεθούν από την ανακρίτρια ο ηθικός με τους φυσικούς αυτουργούς.
Την ίδια ώρα, ένα από τα πιο στενά συγγενικά πρόσωπα της 44χρονης άφησε αιχμές για την έρευνα της Αστυνομίας, υποστηρίζοντας ότι η μόνη φορά που κατέθεσε ήταν όταν εξαφανίστηκε η Ειρήνη Λαγούδη, δηλαδή στις 6 Ιανουαρίου. Μετά δεν τον κάλεσε κανείς, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ενδείξεις πως η άτυχη μητέρα δολοφονήθηκε, σημείωσε.
Αντιθέτως, μόλις ο εισαγγελέας Αγρινίου πήρε τη δικογραφία, τον κάλεσε για κατάθεση όχι μία αλλά δύο φορές, δίνοντας βεβαίως σοβαρά στοιχεία που βοήθησαν το έργο του δικαστικού λειτουργού στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Δίωξη κατά του γιατρού

Ο 50χρονος γιατρός και πρώην σύντροφος της  Ειρήνης Λαγούδη βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, καθώς προσωποποιήθηκε σε βάρος του η δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας Αγρινίου για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, δρομολογώντας έτσι νέες συνταρακτικές εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.
Αυτό σημαίνει πως ο γιατρός κατηγορείται ότι έβαλε ένα ή περισσότερα άτομα να δολοφονήσουν την άτυχη μητέρα τριών παιδιών.
Σημειώνεται ότι η προσωποποιημένη δίωξη έρχεται εννέα μήνες μετά τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης μητέρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στην περιοχή της Μυρτιάς κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», που επικαλείται έγκυρες πηγές, ο γιατρός αναμένεται τις επόμενες ώρες να κληθεί από την Ανακρίτρια Αγρινίου για να καταθέσει.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στη δίωξη περιλαμβάνεται ένα ακόμη άτομο, από το φιλικό περιβάλλον της 44χρονης που φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας, αυτός δηλαδή που σκότωσε την άτυχη Ειρήνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής τα στοιχεία αυτού του ατόμου δεν έχουν γίνει γνωστά. Τονίζεται επίσης ότι τι επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη για την δολοφονία της  Ειρήνης Λαγούδη και σε άλλο άτομο.
Όπως ανέφερε στην εφημερίδα ο νομικός σύμβουλος της οικογένειαςΒασίλης Ταουξής, «δεν σταματάμε και δεν θα ξεκουραστούμε ώσπου οι δράστες ν’ αποκτήσουν ονοματεπώνυμο και να λογοδοτήσουν στο εδώλιο της Δικαιοσύνης».
newsbomb.gr
Οκτώβριος 8, 2018

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια