Breaking

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Λαμία: Αγώνας δρόμου για νεογέννητο μετά από τροχαίο-σοκ καθώς έφευγαν από το μαιευτήριο (βίντεο).

Αποτέλεσμα εικόνας για Λαμία: Αγώνας δρόμου για νεογέννητο μετά από τροχαίο-σοκ καθώς έφευγαν από το μαιευτήριο (βίντεο).
Σοκαριστικό τροχαίο στην Λαμία με μία μητέρα κι ένα νεογέννητο που μόλις είχαν βγει από το μαιευτήριο.Η οικογένεια επέβαινε σε αυτοκίνητο όταν στη παλαιά εθνική οδό μεταξύ Στυλίδας και Καραβόμυλου συγκρούστηκε σφοδρά με άλλο αυτοκίνητο, κι ενώ στην περιοχή έβρεχε.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, που δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες, από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι οδηγοί σοβαρά, ενώ η μητέρα και το τριών ημερών μωράκι της φαίνεται ότι φέρουν πιο ελαφρά τραύματα.
Στο τροχαίο, εμπλέκεται κι ένα φορτηγό. Ο οδηγός του φορτηγού προσπάθησε απότομα, τελευταία στιγμή, να στρίψει αριστερά στη διασταύρωση που υπάρχει για να μπει στη νέα εθνική οδό. Ο ένας οδηγός έκανε ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση με το φορτηγό και βρέθηκε αντιμέτωπος με αυτοκίνητο που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά.
Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες αρχικά στο ΚΥ Στυλίδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική με την 7η ΕΜΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου