Breaking

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Το πιο κρυφο παραμυθι ειναι αυτο που στο τελος νικαει ο Δρακος .!

Μαλιστα , σκεφτομουν να γραψω ενα παραμυθι ολοκληρο για να σε μπασω σε αυτη την ιδεα που θελω να σε μπολιασω…!!Μαλιστα ειχα κανει την αρχη … Μια φορα και εναν καιρο τοτε που οι δρακοι κυριευαν την γη την εποχη των αποδοχων συναντηθηκαν οι σοφοι της ανθρωποτητας για να …!

Μετα λεω , κατσε ρε αυτο μπορεις να το πουλησεις και ειναι πολλοι εκει εξω που μισουν το τζαμπα και κατα επεκταση εσενα …και σταματησα το γραψιμο…του παραμυθιου …συνεχιζοντας με τις παρακατω αληθειες αποδοχες !
Ο ισχυροτερος γραφει την ιστορια …σωστα …Ναι πασα μου!
Σε αυτη την γη ισχυροι υπηρχαν και θα συνεχισουν να υπαρχουν, το προβλημα ειναι οτι εμεις οι ανθρωποι δεν θελουμε να κατανοησουμε το μεγεθος της ισχυς τους !

Ο ισχυρος απο την στιγμη που κατσικωθηκε με της δυναμεις του πανω στην γη και με την δυναμη της κληρονομιας του …δυσκολα κατεβαινει ..!!… Σωστα ; Ναι σωστα !
Δεν ζουμε και στον πιο δικαιο πλανητη του συμπαντος σωστα; Ναι γιαβρι μου !!
Αρα αν καποιοι κατσικωθηκαν και ειχαν μεγαλη δυναμη οσοι αιωνες και να εχουν περασει απο την αρχη της υπαρξης τους παντα θα μπορουσαν να εχουν υπο τον ελεγχο τους ..μικροτερα πλασματακια να τους εξυπηρετουν !!….
Βλεπεις το λεει και το μοτο του Ναςς… ο ανθρωπος ειναι ενα ζωο του συμφεροντος !!
Οι ανθρωποι εχουμε συγκεκριμενες ιδιοτητες και ελλατωματα ,,,Σωστα ; Ναι λαυρεντι μου !
Πιστευουμε , διαχωριζομαστε , υποστηριζουμε , ζουμε με τις πεποιθησεις μας , μας οδηγουν οι εκπαιδευτες μας , δεν αμφισβητουμε οτι μας δωθηκε απο δημιουργημενες αυθεντιες και πολλα ακομα ελατωματακια που εχει σαν ανοητο ον η μαζα !!..Οι ανθρωποι ακολουθουν νορμες , ακολουθουν κανονες , ακολουθουν αυτο που γνωρισαν απο την μερα που γεννηθηκαν…οι ανθρωποι ειναι οι πιο σκληροι αστυνομοι της ελευθερης σκεψης και βουλησης ..οι ανθρωποι εκπαιδευουν ο ενας τον αλλο στην προσωπικη λιγοτερη ελευθερια που γνωρισαν οι ιδιοι κοκ κοκ κοκ !
Ειμαστε ενας πλανητης γεματος απο νερο, ο ανθρωπος το μεγαλυτερο στοιχειο του ειναι το νερο, το νερο εχει μνημη ….εχεις καμια αντιρηση ; Οχι για..!
Φερουμε ο καθενας απο εμας μια μνημη μεσα μας που χαραχτηκε με το περασμα του χρονου … με το dna μας ..με τα αισθηματα που δονησαν το νερακι του προγονου μας !!
Τα συμβολα ειναι δονηση , μαλλον ειναι τα μαγκουρια που κουνανε το νερο μας αφου πρωτα μας εχουν εκπαιδευσει σε αυτα τα συμβολα να δηλωνουμε υποταγη… και ετσι να αισθανομαστε ειτε ετσι ειτε αλλιως σαν προγραμματισμενα καλα στρατιωτακια !! Σωστα;,..Μην σε πιανει ο εγωισμος και κανε την αποδοχη σου ..ειπαμε ειμαστε οι σοφοι στην εποχη των αποδοχων!!
Αν οι παλαιοι ισχυροι , με μαθηματικη στατιστικη καταφεραν να κρατησουν την δυναμη τους αν οχι να την αυξησουν …τι σου λεει οτι δεν την χρησιμοποιουν για να εκμεταλευτουν τα παραπανω ελατωματακια σου…ετσι ωστε αυτοι να ειναι σιγουροι οτι θα ειναι ασφαλης εις το μελλον ..και θα εχουν προφυλαξει το γενεολογικο αλλα και κληρονομικο τους οικοδομημα;…και Εσυ το ιδιο θα εκανες πιστεψε με!
Ετσι λοιπον παιρνωντας λιγο αλλιως την πληροφορια εχουμε , .. ενα συνολο ανθρωπων που για να μην ενοχλησω την οποιαδηποτε ιδεολογια σας και το βαλω σε ταξικη περιγραφη θα το ονομασω … συνολο ανθρωπων Α … το οποιο γεννιεται και εξελισσεται … γενεαλογικα και κληρονομικα μεσα σε ενα επιπεδο περιφραγμενο με νομους και κανονες , νορμες και τασεις , ιδεολογιες και πιστη ..που δεν θα εμποδισει ποτε τον αρχικο δρακο απο το να συνεχισει να υπαρχει !!
Μετα εχουμε ενα μικροτερο κατα πολυ συνολο ανθρωπων που θα το ονομασουμε Συνολο Β το οποιο δεν ειχε κανενα προβλημα λογω συμφεροντως να ακουσει και να στηριξει τον Δρακο η τους δρακους ….οι υποτελης αν θες ..πες τους και ιπποτες αν θες (βαλε φαντασια σε συμβολισμους και στοες κοκ)..αλλα καταλαβαινεις την αναγκη … αν θες να παραμενεις για παντα βασιλιας αλλα κανεις να μην σε γνωριζει τους χρειαζεσαι και αυτους τους ερμους !…
Αυτοι οι ιπποτες ακολουθουν παντα το νομο!!…Τι καναμε σαν αποδοχη πριν…; Ο Ισχυρος γραφει την ιστορια …χωρις νομους ιστορια δεν εχεις …!! Οι ιπποτες λοιπον ειναι παντα τα “καλα παιδια” …the goodfellas…και η πραγματικοτητα δεν ειναι πολυ μακρια απο την μαφια αν το αναλυσουμε πιο πολυ …!
Παντα θα βλεπεις ενα καλο παιδι να εχει τα ηνια της δημοκρατιας σου ..ακομα και αν αυτο το καλο παιδι μπορει να πει οτι η ιστορια σου πια πρεπει να αλλαξει ..οτι δεν ειναι κατι δικο σου …οτι αυτα που σου εμαθαν μεχρι χτες ειναι καιρος να τα αλλαξεις …!!
Ακουστηκε τριγυρω ..οτι απο το 1832 δεν υπαρχει κανεις ελληνας ιθαγενης…! Καποιος νομος που θα περασε χωρις κανενας μας να το γνωριζει…καποιο καλο παιδι “ιπποτης” θα εκανε την σωστη δουλεια και στην πραγματικοτητα …ισως τελικα στα χαρτια!!..να μην ειναι κανεις μας ελληνας !!….γιατι ετσι συμφερει τον δρακο ..!!
Τωρα θα πρεπει λιγο να σκεφτουμε με μαθηματικη σκεψη….αυτος ο πουστης ο Δρακος δεν ψοφαει; ..δεν ψοφανε και ολο το δικο τους σχεδιο συνεχιζει;…
Απαντηση Α …Οχι (η τουλαχιστον ζει πολλυ περισσοτερο απο οτι εμεις) και εδω το πραγμα παει πολυ μακρια και συνωμοσιολογικα…τοσο πολυ που δεν αντεχεις ακομα να το ακουσεις …!
Απαντηση Β ..Ψοφανε, αλλα οπως ειπα στην αρχη η ισχυς ειναι τεραστια και εχει δημιουργησει τεραστια πλοκαμια συμφεροντος και κληρονομιας ..αρα και να ψοφαει ενας υπαρχουν πλεον αλλοι δεκα να συνεχισουν και μεσα στους αιωνες αυτα τα μαθηματικα εγιναν πολυ σκληρα για εμας ..!!
Εν ολιγοις ειπα οσα αντεξα να πω για τοσο αργα το βραδυ…. !!
Φαντασου οτι οι δρακοι ειχαν παντα μεγαλη ικανοτητα στα παραμυθια , ηταν σοφοι και δασκαλοι με μεγαλες δυναμεις … αν μπορουσαμε να δουμε τις αδυναμιες μας σαν ειδος τοτε θα προσεγγιζαμε κατα πολυ καποιο απο τα οπλα τους εναντιων μας…!
Πχ ..πιστευουμε ευκολα οτι εχει να κανει με το αορατο η με οτιδηποτε μας το εχουν δωσει σαν θεικο …!
Σημερα ολοι λεμε ..δεν θα προλαβουν … δεν θα γινει αυτο …θα μας βοηθησουν οι ρωσσοι …και πολλα ακομα ..που κανεις μας δεν ειναι σιγουρος αν βγηκαν απο το στομα ενος δρακου και φυτευτηκαν εκει για το τωρα….η απο το στομα ενος αγιου για να μας βοηθησει!!…Αλλα ταυτοχρονα αν και δεν ειμαστε σιγουροι για την πηγη ειμαστε ανεπανορθωτα καθιστες παπιες σε ολα .!>
Η κριση μας εχει να κανει με το ποσο εχουμε κατανοησει τον πολιτισμο της χεστρας … και πραγματικα αυτη την στιγμη λυπαμαι ηδη οσους διαβασουν αυτο το παραμυθι και πουν …πφφφ συνωμοσιολογιες …!!
Stranger….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου