Αποτέλεσμα εικόνας για τει σερρων
Παλαιοί και νέοι φοιτητές του ΤΕΙ Σερρών αποκαλύπτουν άγνωστα γεγονότα από τον τρόπο που δρούσε ο «φακελάκης» όπως τον αποκαλούσαν, ο οποίος φέρεται ότι μεταξύ άλλων ζητούσε σεξουαλικά ανταλλάγματα από όσες κοπέλες παρακολουθούσαν το μάθημά του, προκειμένου να τις περνά στις εξεταστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα (04/10), η εφημερίδα "Espresso", η Αστυνομία έχει στα χέρια της ηχητικό υλικό από μαγνητοφωνημένες ροζ συνομιλίες που «καίνε» τον καθηγητή Εφαρμογών. Παράλληλα, υπάρχουν τουλάχιστον δέκα καταγγελίες σε βάρος του και με τον καιρό αναμένεται να προστεθούν κι άλλες.
«Μου είχαν πει ότι, αν πάω και δείξω λίγο στήθος, θα περάσω το μάθημα! Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο», αναφέρει μια φοιτήτρια η οποία έπιασε δουλειά για να βρει τα 2.250 ευρώ που απαιτούνταν για να περάσει τα μαθήματα του συγκεκριμένου καθηγητή.
«Μας έκοβε και, αν ζητούσαμε αναβαθμολόγηση, μας απαντούσε ότι το γραπτό έχει χαθεί ή δεν μπορεί να το βρει. Όταν δεν περνούσαμε το μάθημα μας έλεγε "αφού δεν το περάσατε, πηγαίνετε στο γραφείο μου να κάνετε πρακτική εκεί ένα εξάμηνο. Θα τα λέμε συχνά, θα πίνουμε καφεδάκι και θα βγούμε έξω κάποιο βράδυ, θα περνάμε πολύ ωραία"», θυμάται άλλη φοιτήτρια.
«Ξέρω κοπέλες που έχουν ενδώσεις στις ανήθικες προτάσεις του επειδή δεν είχαν χρήματα, μόνο και μόνο για να ορκιστούν», αναφέρει μια φοιτήτρια, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.
Όσο αφορούσε τα αγόρια, προσθέτει το δημοσίευμα, είχαν δύο επιλογές: ή θα δούλευαν για εκείνον σαν «τσιράκια» ή θα τον πλήρωναν για να τα περνάει στην εξεταστική.
Ο καθηγητής, δρούσε ανενόχλητος για χρόνια στο ΤΕΙ, διατυμπανίζοντας ότι «έχει μπάρμπα στην Κορώνη» και ότι δεν θα τον κουνήσει κανείς από τη θέση του καθώς γνωρίζει βουλευτές και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα σε μεγάλα κόμματα.
Πηγή:newsbomb.gr