Breaking

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Αυτά είναι τα πράγματα που μπορείς να πάρεις από ένα ξενοδοχείο (pics)

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018



Τα 5 πράγματα που μπορείς να πάρεις από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου φεύγοντας, χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείς αν επιτρέπεται ή όχι....
Όσοι έχουν επισκεφτεί κάποιο σχετικά καλό ξενοδοχείο (σ.σ δεν εννοούμε αναγκαία κάποιο που είναι 5 αστέρων), δεδομένα θα έχει βρεθεί μπροστά στο δίλημμα για το αν μπορεί να... καβατζώσει ή όχι κάποια από τα πράγματα που προσφέρονται στα δωμάτιο.
Η Daily Mail φιλοξένησε ένα σχετικό θέμα, στο οποίο φτιάχνει μία μικρή λίστα με τα πράγματα που μπορούμε να πάρουμε, χωρίς να σκεφτούμε το αν επιτρέπεται η όχι.
Καλλυντικά: ΟΚ, αυτό είναι προφανές, καθώς σχεδόν όλοι παίρνουμε όταν φεύγουμε, τα μικρά μπουκαλάκια με το σαμπουάν, το μαλακτικό και το αφρόλουτρο που υπάρχουν στα δωμάτια, αν φυσικά έχουν περισσέψει. Αν μάλιστα μας αρέσει και η γεύση της οδοντόκρεμας, τόσο καλύτερα.

Παντόφλες: Ξέρεις αυτό το ζευγάρι τις άσπρες παντόφλες που υπάρχουν συνήθως στην ντουλάπα. Σίγουρα στο σπίτι θα έχεις τις δικές σου και δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσεις, αλλά αν φιλοξενήσεις κάποιον, καλό είναι να έχεις ένα ζευγάρι έξτρα για να του δώσεις.

Φρούτα: Λίγα είναι τα ξενοδοχεία που τα προσφέρουν, αλλά αν είσαι στους τυχερούς και δεν τα φας όσο θα μείνεις εκεί, μπορείς να τα πάρεις για την διαδρομή της επιστροφής.
Αναλώσιμα: Κοινώς τα μπλοκάκια, τα στιλό, οι καρφίτσες και τα ντοσιέ που υπάρχουν στο δωμάτια. Μην το σκεφτείς... Πάρ' τα.

Ομπρέλες: Συνήθως τα περισσότερα ξενοδοχεία επιτρέπουν να πάρεις την ομπρέλα που έχουν στα δωμάτια σε περίπτωση βροχής. Γιατί; Πολύ απλά γιατί έχουν το logo του ξενοδοχείου πάνω και το βλέπουν σαν μία κινητή διαφήμιση όποτε την χρησιμοποιεί κάποιος. Προσοχή όμως... Αν η ομπρέλα είναι ήδη στο δωμάτιο, τότε μπορείς να την πάρεις. Αν όμως πρέπει να την ζητήσεις από την ρεσεψιόν, τότε θα πρέπει να την επιστρέψεις.

http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου