Breaking

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

H Qatar Airways έφερε το εκπληκτικό Airbus A350-1000 στην Αθήνα


Τα μεγαλύτερα αεροσκάφη και τα πιο σύγχρονα δρομολογεί προς τη χώρα μας η αεροπορική εταιρεία του Κατάρ...Η Αθήνα υποδέχεται τα καλύτερα αεροσκάφη του κόσμου. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Γιάννης Ηλιάκης, ο Ελληνας αρχικυβερνήτης και υπεύθυνος του επιχειρησιακού έργου της QatarAirways, προσγείωσε στην Αθήνα το τεχνολογικό θαύμα, το A350-900 με κατασκευή από ανθρακονήματα σε μεγάλο βαθμό, ενώ το περασμένο Σάββατο η εταιρεία έφερε στην Αθήνα το υπερσύγχρονο AirbusΑ350-1000, που άρχισε να λειτουργεί σε τακτικές πτήσεις από τον Φεβρουάριο.

Σε μια ειδική επίσκεψη, για να εξυπηρετήσει τη γραμμή Ντόχα-Αθήνα, το πιο προηγμένο τεχνολογικά αεροσκάφος στον κόσμο, το οποίο είναι και το πρώτο που διαθέτει την Qsuite, την πολυβραβευμένη καμπίνα Διακεκριμένης Θέσης της QatarAirways και προσφέρει εξυπηρέτηση Πρώτης Θέσης στην BusinessClass, τόσο για τους επιβάτες επαγγελματικών ταξιδιών, όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής, επισκέφτηκε την Αθήνα, δίνοντας στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην αεροδυναμική, το design και την πρωτοποριακή τεχνολογία.


«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που φέρνουμε για πρώτη φορά το Airbus Α350-1000 στην Ελλάδα, για μια μοναδική εμφάνιση στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αυτό το μοναδικό αεροσκάφος μπορεί να προσφέρει σημαντική αύξηση στην χωρητικότητα σε ένα από τα πιο δημοφιλή μας δρομολόγια, γεγονός που συνεπάγεται μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες μας. Στόχος μας είναι να προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε στους επιβάτες μας τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα αεροσκάφη, ούτως ώστε να μπορούν να πετούν με άνεση και στυλ, και το νέο Α350-1000 το προσφέρει αυτό σε περίσσεια,» ανέφερε η TheresaCissell, γενική διευθύντρια της QatarAirways σε Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε σχετικά:

Το Airbus Α350-1000 περιλαμβάνει συνολικά 327 θέσεις, 46 από αυτές στην βραβευμένη καμπίνα διακεκριμένης θέσης, Qsuite και 281 θέσεις, οι οποίες είναι κατά 18 ίντσες στην Οικονομική θέση. Οι επιβάτες απολαμβάνουν απαράμιλλη άνεση και στις δύο κατηγορίες θέσεων, χάρη στα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο αεροσκάφος, εξελιγμένα συστήματα κλιματισμού και ειδικά διαμορφωμένο LED φωτισμό.

Το αεροσκάφος περιλαμβάνει επίσης οθόνες αφής υψηλής ευκρίνειας, με λειτουργία dual-screenπου επιτρέπει την ταυτόχρονη θέαση δύο διαφορετικών βίντεο, ενώ οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν αμέτρητες επιλογές διασκέδασης μέσα από το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας OryxOne, αλλά και σύνδεση στο internet μέσω Wi-Fi.

Το A 350-1000, βασισμένο στην πλατφόρμα Α350 XWB, φέρει κι αυτό ανθρακονήματα, μειώνει την κατανάλωση και τους ρύπους κατά 25%, έχει μήκος 73,79 μέτρα και αυτονομία πτήσης 15.557 χιλιόμετρα. Το μέγιστο της χωρητικότητας επιβατών είναι 366 θέσεις, και το μέγιστο βάρος απογείωσης φθάνει τους 316 τόνους.

Βίντεο από την παρθενική του πτήση:










Η QatarAirways είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες, με ένα από τους νεότερους στόλους στον κόσμο. Η εταιρεία διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο που αριθμεί περισσότερα από 200 αεροσκάφη που εξυπηρετούν προορισμούς σε έξι ηπείρους.

Η QatarAirways έχει αποσπάσει μια σειρά από κορυφαίες διακρίσεις, όπως το βραβείο Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς από τα αναγνωρισμένα 2017 SkytraxWorldAirlineAwards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ParisAirShow. Είναι η τέταρτη φορά που η QatarAirwaysαποσπά αυτή την κορυφαία διάκριση. Εκτός από τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ κατέκτησε επίσης και άλλα σημαντικά βραβεία, όπως Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή, Καλύτερη BusinessClass στον κόσμο και Καλύτερο FirstClassAirlineLounge στον κόσμο.

Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί τρεις πτήσεις την ημέρα από και προς την Αθήνα και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από και προς τη Θεσσαλονίκη. Από τις 30 Μαΐου η εταιρεία πραγματοποιεί εποχικό δρομολόγιο με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από και προς τη Μύκονο, προσθέτοντας έτσι και έναν τρίτο προορισμό στη χώρα, με πτήσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2018.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου