Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Τα μπαλκόνια του μέλλοντος θα έχουν και… πισίνα!

 4 Ιούλ, 2018 

Αν είστε εγκλωβισμένος στην δουλειά και ονειρεύεστε διακοπές και χαλάρωση, παρηγορηθείτε με δύο σκέψεις.

Θετική σκέψη 1
Είστε προνομιούχοι έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε λίγα χιλιόμετρα για να βγείτε στη θάλασσα… Δεν είστε τόσο πλούσιος ούτε τόσο δυστυχής, όπως οι επιχειρηματίες που περιμένουν ακόμη να κατασκευαστεί το διαμέρισμα που στο  μπαλκόνι θα έχει πισίνα!
Ο αρχιτέκτονας James Law σχεδίασε ένα συγκρότημα, το «Aquaria Grande» που άρχισε να κατασκευάζεται τη Βομβάη της Ινδίας και θα αποτελείται από 37 ορόφους. Τα 200 διαμερίσματα «υπόσχονται» να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και πολυτελείς ανέσεις στους ιδιοκτήτες μεταξύ αυτών και μια μακρόστενη πισίνα στην άκρη κάθε βεράντας.
Αν παρακάμψουμε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο οικιστικό συγκρότημα βραβεύτηκε ως μία από τις πλέον πρωτότυπες σχεδιαστικές ιδέες είναι  αμφίβολο εάν μπορεί να …χαλαρώσει κανείς κολυμπώντας στον 37 όροφο βλέποντας γύρω του την πόλη και εισπνέοντας το καυσαέριο ενώ ταυτόχρονα θα φοβάται  μήπως γίνει  ιπτάμενος- λουόμενος σε περίπτωση …ατυχήματος.
Θετική σκέψη 2
Αν δεν σας πείθουν τα παραπάνω, περιμένετε: Μπορεί να αλλάξει η τύχη σας και να βρεθείτε εκατομμυριούχοι, ένοικοι του διαμερίσματος.
Να κολυμπάτε στα νερά της ιδιωτικής σας πισίνας και να ονειρεύεστε τότε, της ομορφιές της Ελλάδας…
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου