Breaking

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Μητσοτάκης: Αν καταργήσει τα μέτρα περικοπής συντάξεων θα στηρίξουμε τον Τσίπρα

4 Ιουλίου 2018


Μητσοτάκης: Αν καταργήσει τα μέτρα περικοπής συντάξεων θα στηρίξουμε τον Τσίπρα
Να καταργήσει τα μέτρα περικοπής των συντάξεων και μείωσης του αφορολόγητου, που η ίδια έχει ψηφίσει, καλεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει μια τέτοια πρωτοβουλία.

«Αν ο κ. Τσίπρας εννοεί αυτά που λέει, ότι δεν υπάρχουν δεσμεύσεις για την επόμενη μέρα μετά τα μνημόνια, ας ξεψηφίσει ο ίδιος τα νέα μέτρα ύψους 5,2 δισ. ευρώ, τα οποία ψήφισε» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα.
«Εμείς θα τον στηρίξουμε σε αυτήν την περίπτωση, διότι εμείς δεν ψηφίσαμε ποτέ αυτά τα μέτρα, μην το ξεχνάμε» συμπλήρωσε.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «γραφική» την προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να παρουσιάσουν τη Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο ως ακροδεξιό.
Πολύ περισσότερο, όπως είπε, που «ο κ. Τσίπρας συγκυβερνά με την ακροδεξιά, υπήρξε ο μεγάλος «χορηγός» της και συμπορεύθηκε με τη Χρυσή Αυγή, για να ρίξει την προηγούμενη κυβέρνηση».
Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και στηλιτεύοντας κυρίως τη στάση της στο Μακεδονικό, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Αυτό που ζούμε είναι ένας θίασος του παραλόγου, ένας τραγέλαφος.
Το μόνο που ενώνει ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι το πάθος τους και η αγάπη τους για τις καρέκλες της εξουσίας. Έχουν πάρει διαζύγιο από την κοινωνία. Μόνη λύση οι εκλογές το συντομότερο δυνατό».
Σε ερώτηση για τις επιθέσεις που δέχεται από την κυβέρνηση έπειτα από δημοσιεύματα που αφορούν επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Φρουζή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι συναντήθηκε μια φορά, προτού να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος, με το εν λόγω διευθυντικό στέλεχος της Novartis.
Με αυτή την αφορμή έκανε λόγο για «παρακρατικές» μεθόδους και προκλητικότατες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης, που οδηγούν σε υποχώρηση του κράτους δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου