Breaking

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Οι νέοι στην Αγγλία δεν κάνουν πια σεξ!



κάνουν ρομαντικές σχέσεις εξ αποστάσεως...


Έρευνα στην Αγγλία, αποκαλύπτει πως οι έφηβοι, είναι πιο προσγειωμένοι και πιο δεμένοι με τις οικογένειές τους. Κάνουν όλο και λιγότερο σεξ, αλλά διατηρούν ρομαντικές σχέσεις εξ αποστάσεως στο… διαδίκτυο. Επιπλέον δεν πίνουν αλκοόλ και είναι επικεντρωμένοι στις σπουδές τους! Το πόρισμα της σχετικής έρευνας δεν αμφισβητείται, αλλά,  πόσο απέχουν από την πραγματικότητα οι απαντήσεις των ερωτηθέντων;

Τα δύο τρίτα των εφήβων που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ και το 24% ότι δεν έχουν πιει ποτέ αλκοόλ.
Αυτό είναι ένα από τα συμπεράσματα της έρευνας, που δημοσιεύει το BBC , μετά από δημοσκόπηση που διενεργήθηκε ανάμεσα σε 1.000 νέους, ηλικίας 16 έως 18 ετών.
Σύμφωνα με την Βρετανική Συμβουλευτική Υπηρεσία για τις Εγκυμοσύνες (BPAS), αυτό, ίσως να εξηγεί την ραγδαία πτώση του αριθμού των εφηβικών κυήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2007.Η έκθεση της BPAS ανέφερε ότι η σημερινή γενιά εφήβων εμφανίζεται πιο λογική, περισσότερο επικεντρωμένη στις σπουδές και στη μελλοντική καριέρα και θέλει να αποφύγει τις ανεπιθύμητες κυήσεις.
Ποσοστό μεγαλύτερο του 80% από τους ερωτηθέντες απάντησαν, ότι οι καλές επιδόσεις στις εξετάσεις ή η επιτυχία στην καριέρα της επιλογής τους είναι η πρώτη τους προτεραιότητα σε σχέση με το 68% που απάντησαν ότι το πιο σημαντικό κατά την κρίση τους, είναι να περνούν χρόνο με τους φίλους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου