Breaking

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Πανηγυρίζουν ΚΑΙ οι Αλβανοί: «Η Ελλάδα έχει δεχθεί να βγάλει την ονομασία Βόρειος Ήπειρος»

Μετά τους Σκοπιανούς πανηγυρίζουν και οι Αλβανοί με αφορμή την επικείμενη συμφωνία Ελλάδας – Αλβανίας,
η οποία ενδέχεται να απαλείψει μια για πάντα τον όρο «Βόρεια Ήπειρος».

Αξιοποιούν ακόμα και τις δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά: «Είναι αστείο κάποιοι να θεωρούν ότι η Βόρεια Ήπειρος ανήκει στην Ελλάδα».
Η Βόρειος Ήπειρος δεν ανήκει πολιτικά στην Ελλάδα, ωστόσο είναι μία υπό κατοχή ελληνική περιοχή. Ποιος να βγει φυσικά να τα πει αυτά; Δεν είναι πολιτικά ορθά.
Αντίθετα, οι Αλβανοί επιτρέπεται να μιλούν για Αλβανία μέχρι την Σπάρτη.
Πανηγυρίζοντας λοιπόν τα αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν: «Η ελληνική πλευρά έχει δεχθεί να βγάλει την ονομασία Βόρειος Ήπειρος», όπως θα δείτε στο παρακάτω ρεπορτάζ.
Ένα ακόμη ζήτημα που σχολιάζεται στα αλβανικά μέσα είναι το ανύπαρκτο κατά τα άλλα , «τσάμικο ζήτημα» και οι …υποτιθέμενες χαμένες τους περιουσίες στην Ελλάδα. Πράγμα που σύμφωνα με πληροφορίες , φαίνεται να καταργεί η επικείμενη συμφωνία Αθήνας – Τιράνων, ωστόσο το εξισώνει με την Β. Ήπειρο, η οποία τελειώνει για το ελληνικό Κράτος.
Την ίδια ώρα αλβανικός αλυτρωτισμός απέκτησε και δικό του κανάλι. Μπορεί προς το παρόν να είναι ιντερνετικό, όμως τη δουλειά του την κάνει.
Τα ρεπορτάζ και τα ντοκιμαντέρ που προβάλλονται έχουν έναν και μόνο πρωταγωνιστή τον Έλληνα εχθρό με τίτλους όπως : «Η ελληνική προβοκάτσια εναντίον της Αλβανίας».
Δείτε το ρεπορτάζ από το 14.52:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου