Breaking

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Χειροπέδες σε 55χρονη που χαράκωνε μωρά

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Χειροπέδες σε 55χρονη που χαράκωνε μωράΣε διαστροφή και όχι σε ψυχολογικά προβλήματα αποδίδουν οι αστυνομικές αρχές τις επιθέσεις που πραγματοποιούσε μια γυναίκα εναντίον βρεφών σε εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο.

Η συλληφθείσα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναγνωρίστηκε από τέσσερις γονείς, τρεις μητέρες και έναν πατέραΠρόκειται για μία 55χρονη, η οποία μετέβαινε από το σπίτι της στα Λιόσια στο εν λόγω κέντρο των νοτίων προαστίων και χαράκωνε βρέφη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα, η οποία συνελήφθη, δρούσε τυχαία, εντοπίζοντας μωρά που ήταν στην αγκαλιά των μητέρων τους, και προέβαινε στις εν λόγω πράξεις.

Η συλληφθείσα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναγνωρίστηκε από τέσσερις γονείς, τρεις μητέρες και έναν πατέρα.

Η 55χρονη προσήχθη χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου. Η αστυνομία, που εξετάζει με προσοχή τη συγκεκριμένη υπόθεση, προχώρησε στην προσαγωγή της γυναίκας έπειτα από σχετικές καταγγελίες που έγιναν στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα πάντα με αυτές τις καταγγελίες, μητέρες, ενώ βρίσκονταν στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, κρατώντας το παιδί τους στην αγκαλιά τους, ξαφνικά διαπίστωσαν ότι μια άγνωστη γυναίκα τα χαράκωσε στο πόδι και μετά εξαφανίστηκε.


Η γυναίκα, φορώντας κατά κύριο λόγο μαύρα ρούχα και εκμεταλλευόμενη κυρίως τον συνωστισμό, είχε «χτυπήσει» τουλάχιστον τρεις φορές και χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο ενεργούσε είναι το γεγονός ότι αρχικά δεν γινόταν καν αντιληπτή από τις μητέρες, ακόμα και στις περιπτώσεις που κρατούσαν αγκαλιά το παιδί τους.

Έπειτα από ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του τοπικού Α.Τ. , από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις, οδηγήθηκαν στο πρόσωπο της 55χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω γυναίκα φέρεται να συνδέεται με παρόμοιο περιστατικό που είχε καταγραφεί πριν από έναν χρόνο.

Η 55χρονη κατηγορείται για σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση και απείθεια κατ' εξακολούθηση. Η συλληφθείσα αναμένεται να οδηγηθεί στις ανακριτικές αρχές.

Διαβάστε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου