Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

«Άφωνοι» οι γιατροί στο νοσοκομείο Κορίνθου - 35χρονη είχε καταπιεί κουτάλι

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

«Άφωνοι» οι γιατροί στο νοσοκομείο Κορίνθου - 35χρονη είχε καταπιεί κουτάλι   Η ανθρώπινη περιέργεια, οι πειραματισμοί ή ακόμα και ένα… στοίχημα που μπορεί να βάλει κάποιος απερίσκεπτος, έχουν ως αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να διαχειρίζονται κάθε είδους παράξενα περιστατικά.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, εκείνοι που πρέπει να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα» είναι οι γιατροί. Στην προκειμένη περίπτωση, με το στόμα ανοιχτό έμειναν το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιουλίου, οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου, όταν τους επισκέφτηκε μια 35χρονη γυναίκα από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας με έντονο πόνο στο στομάχι.

Η 35χρονη τους εξήγησε ότι καταλάθος... κατάπιε ένα κουτάλι! Οι γιατροί του Νοσοκομείου, της είπαν να βγάλει αμέσως ακτινογραφία για να διαπιστώσουν αν όσα έλεγε η Κορίνθια ασθενής ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Μόλις η ακτινογραφία επιβεβαίωσε τα όσα έλεγε η 35χρονη, οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου την έστειλαν αμέσως σε εφημερεύον Νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς έπρεπε να εξετασθεί από γαστρεντερολόγο που δεν υπήρχε στο εν λόγω νοσοκομείο, ώστε να της αφαιρέσουν το... κουτάλι, όπως και τελικά ευτυχώς έγινε.

Δείτε την ακτινογραφία της:Πηγή: loutraki365.gr
Reactions

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου