Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

Μυστήριο-Ινδία: Κρεμάστηκαν με δεμένα χέρια και μάτια 11 μέλη οικογένειας (βίντεο)

2 Ιουλίου 2018


Μυστήριο-Ινδία:  Κρεμάστηκαν με δεμένα χέρια και μάτια 11 μέλη οικογένειας (βίντεο)
Η αστυνομία ερευνά την ομαδική αυτοκτονία 11 μελών μιας οικογένειας στο προάστιο Μπουράρι του Νέο Δελχί στην Ινδία.Οι αρχές δεν επιβεβαιώνουν ωστόσο τις πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά και διεθνή ΜΜΕ που συνδέουν την αυτοκτονία με μυστικιστική τελετή και θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Τα πτώματα των μελών της οικογένειας βρέθηκαν απαγχονισμένα από το ταβάνι με καλυμμένα μάτια και χέρια δεμένα πισθάγκωνα, ενώ μία από τις σορούς βρέθηκε στο δάπεδο. Πρόκειται για επτά γυναίκες, δύο ανήλικα αγόρια και δύο άνδρες. Τα πτώματα ανακάλυψε σοκαρισμένος οικογενειακός φίλος και γείτονας που ειδοποίησε τις αρχές.
Οι αρχές εστιάζουν τις έρευνες στο γεγονός ότι οι δέκα βρέθηκαν κρεμασμένοι με κασκόλ με θρησκευτικά μοτίβα, ενώ η μητριάρχης της οικογένειας, ηλικίας 75 ετών, βρέθηκε στραγγαλισμένη. Οι αρχές είναι φειδωλές σε δηλώσεις και αποκαλύψεις, εξερευνώντας κάθε πιθανή αιτία θανάτου.
Πάντως, τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ύπαρξη χειρόγραφων σημειωμάτων που έκαναν λόγο για «μαζική σωτηρία», αλλά και ότι οι δέκα από τους έντεκα είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών πριν το δείπνο. Εκτιμάται ότι ο απαγχονισμός τους έγινε από τον 11ο, η σορός του οποίου βρέθηκε στο πάτωμα. Η αστυνομία ωστόσο, εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο δολοφονίας. …
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου