Breaking

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Εντυπωσιακές εικόνες από τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια της RAF


Εντυπωσιακές εικόνες από τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια της RAF | Newsit.gr

Εντυπωσιακές εικόνες "χάρισαν" οι πιλότοι της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας που πέταξαν πάνω από το Λονδίνο, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα 100 χρόνια της ξακουστής RAF (Royal Air Force). Στους εορτασμούς ήταν και ο η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Πρίγκηπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον αλλά και ο Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Το σπάνιο θέαμα προς τιμήν της RAF, στο οποίο συμμετείχαν αεριωθούμενα, ελικόπτερα και άλλα αεροσκάφη, έλαβε χώρα πάνω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Μέλη της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώθηκαν στον εξώστη των ανακτόρων για να απολαύσουν το θέαμα, μετά τη λειτουργία που παρακολούθησαν το πρωί στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ.
Τα αεροσκάφη είναι από διάφορες εποχές της ιστορίας της RAF και περιλαμβάνουν Spitfires, Hurricanes και Red Arrows.
Ο πτέραρχος σερ Στίβεν Χίλιερ, ο αρχηγός της RAF, δήλωσε πως η σημερινή ημέρα είναι «τεράστιας σημασίας» και αποτελεί την «κορύφωση» των εκδηλώσεων για τα εκατό χρόνια της RAF.
«Θα είναι μια θαυμάσια ημέρα, θα θυμηθούμε και θα τιμήσουμε όλη την ιστορία μας και θα γιορτάσουμε αυτό που κάνουμε σήμερα», τόνισε.

«Προσοχή» και η Κέιτ Μίντλετον

Τα βλέμματα τράβηξαν και οι Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ, με την σύζυγο μάλιστα του Πρίγκιπα Ουίλιαμ να στέκεται κανονικότατα… προσοχή την ώρα που οι δύο πρίγκηπες χαιρετούν το στρατιωτικό άγημα της εκδήλωσης.
Η Κέιτ Μίντλετον υιοθέτησε μια λίγο πιο χαλαρή στάση, ενώ και οι δύο ήταν ιδιαίτερα κομψά ντυμένες. Παρούσα φυσικά ήταν και η η Βασίλισσα Ελισάβετ.
Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη
 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/Φωτογραφίες: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου