Breaking

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Πύρρος Δήμας: Πέθανε η σύζυγός του, Αναστασία


Πύρρος Δήμας: Πέθανε η σύζυγός του, Αναστασία | Newsit.gr
Την τελευταία πνοή άφησε την Πέμπτη (14.06.2018) η σύζυγος του Πύρρου Δήμα, Αναστασία. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο κεφάλι και έδινε μάχη εδώ και πολύ καιρό. Προκειμένου να είναι στο πλευρό της, ο Πύρρος Δήμας, είχε εγκαταλείψει την πολιτική.

Το θάνατο της συζύγου του Πύρρου Δήμα ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και η οικογένεια του αθλήματος των δυνατών εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του Προέδρου της ΕΟΑΒ Πύρρου Δήμα«.
Ο Πύρρος Δήμας και η Αναστασία Σδούγκου είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: την Ελένη, τον Βίκτωρα, τη Μαρία και τον Νικόλα. Παντρεύτηκαν το 1996 στο Λιτόχωρο Πιερίας με παράνυφο την κόρη τους Ελένη.
Ο Πύρρος Δήμας και η Αναστασία την ημέρα του γάμου τους – Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ – ΜΠΕ
Πριν από σχεδόν έναν χρόνο, τον Ιούλιο του 2017, ο Πύρρος Δήμας είχε χάσει και τον πατέρα του, Βίκτωρα.

Εγκατέλειψε την πολιτική για την Αναστασία ο Πύρρος Δήμας

Η Αναστασία είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο κεφάλι το 2016. Από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς της οικογένειας του Πύρρου Δήμα. Ο ίδιος ο χρυστός Ολυμπιονίκης είχε μιλήσει, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, για το πρόβλημα υγείας της γυναίκας του. Για να σταθεί στο πλευρό της είχε εγκαταλείψει την πολιτική και μετακόμισαν στις ΗΠΑ.
Είχε πει τότε ο Πύρρος Δήμας: «Δεν «εγκατέλειψα». Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας. Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα… εισπράξαμε πολλή αγάπη…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου