Breaking

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Πουλήθηκε η βίλα του Κωστόπουλου στη Φιλοθέη - Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Πουλήθηκε η βίλα του Κωστόπουλου στη Φιλοθέη - Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
Η πολυτελής κατοικία στη Φιλοθέη του άλλοτε πανίσχυρου εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου, πουλήθηκε στον αντιπρόεδρο της Jumbo Ευάγγελο Παπαευαγγέλου για τέσσερα εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ.Ο πρώην ισχυρός εκδότης ζούσε στη βίλα μαζί με την οικογένεια του, όμως μετά τη χρεωκοπία της ΙΜΑΚΟ πέρασε στα χέρια χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. 


Η οικογένεια Κωστόπουλου έμεινε στη βίλα αρκετούς μήνες και αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν όταν η τράπεζα αποφάσισε να το πουλήσει με αρχική τιμή άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Η κατοικία δεν βγήκε σε πλειστηριασμό και ο Ευάγγελος Παπαευαγγέλου διαπραγματεύτηκε την τιμή και αγόρασε το ακίνητο, έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων εφτακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Παντρεμένος με Μυκονιάτισα και πατέρας δύο κοριτσιών, ο Ευάγγελος Παπαευαγγέλου είναι στην Jumbo από το 1995 και πριν από έξι χρόνια χρόνια έκανε συνδικαιούχους τις κόρες του σε κοινές επενδυτικές μερίδες, μοιράζοντας στην κάθε μία 1.971.727 μετοχές από την προσωπική εεπνδυτική του μερίδα.

Πρόκειται για έναν χαμηλών τόνων buisinesman που σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά, με θητεία χρόνων στον κλάδο αφού ως φοιτητής, δούλευε στο εργοστάσιο παχνιδιών Fino, του θείου του Χρήστου Παπαευαγγέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου