Breaking

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Είναι να μην σου τύχει....Σοκαριστικές εικόνες: Παραπάτησε με τα ψηλοτάκουνα και την πάτησε αυτοκίνητο(βίντεο)

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018




Το ακόλουθο βίντεο περιέχει πολύ σκληρές εικόνες, αλλά είναι ενδεικτικό του πώς μια απροσεξία της στιγμής μπορεί ακόμη και να σου στοιχίσει τη ζωή ενώ διασχίζεις το δρόμο...
Κάμερα ασφαλείας στην πόλη Νογκάλες στο Μεξικό κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή που μία νεαρή γυναίκα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου ενώ διέσχιζε το δρόμο.

Είναι η στιγμή που η 22χρονη Μινέρβα διασχίζει το δρόμο εμφανώς αφηρημένη, τρέχοντας με τα ψηλοτάκουνά της και μιλώντας στο κινητό τηλέφωνό της. Η νεαρή γυναίκα παραπατά, την ώρα που πλησιάζει ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και πριν καλά καλά καταλάβουν η ίδια και ο οδηγός, βρίσκεται κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου...

Το ΙΧ την παρέσυρε για λίγα μέτρα, μέχρι που ακινητοποιήθηκε.

Αμέσως, περαστικοί έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να την ανασύρουν από το αυτοκίνητο. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα στο αριστερό γόνατο, το δεξί χέρι και πολλούς μώλωπες. Ευτυχώς, η κατάσταση της σταθεροποιήθηκε και η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε ούτε 50 μέτρα από την πλησιέστερη διάβαση πεζών.

Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου