Breaking

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι!

Αποτέλεσμα εικόνας για Καιρός


- Από σήμερα Πέμπτη χαλάει ο καιρός σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα βόρεια και τα δυτικά και θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα - Ισχυροί άνεμοι, χαλάζι και καταιγίδες τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού Περισσότερα σε λίγο. To newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς με κάθε νεώτερη πληροφορία.
Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες κατά περιόδους που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους. Ο καιρός θα χαλάσει από σήμερα Πέμπτη κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια, ενώ τις επόμενες ημέρες σε όλη την χώρα.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.
Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου