Breaking

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Πέρασαν με «άριστα» 10 ακτές του Λουτρακίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Πέρασαν με «άριστα» 10 ακτές του Λουτρακίου

«Εξαιρετική ποιότητας » χαρακτηρίζονται τα ύδατα σε 10 ακτές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σύμφωνα με τα στοιχεία που έφτασαν στο δήμο από την Διεύθυνση Υδάτων Πελοποννήσου «τη μόνη αρμόδια και επίσημη Δημόσια Αρχή για την έκδοσή τους» όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ίδιος ο δήμος. Οι μετρήσεις έγιναν στις 31 Μαίου του 2018 και κατεγράφησαν τα εξής:

α) της παρουσίας Εντερόκοκκων (cfu/100ml) και
β) της παρουσίας Κολοβακτηριδίων (E. coli)  (cfu/100ml) στα νερά κολύμβησης της περιοχής του Δήμου μας, είναι πολύ κάτω των ανώτερων τιμών (100cfu/100 ml νερού και 250 cfu/100ml νερού αντίστοιχα) έτσι ώστε τα νερά κολύμβησης της περιοχής μας, για ακόμη μία φορά, να χαρακτηρίζονται ως “εξαιρετικής ποιότητας“.
Βέβαια και ο ίδιος ο δήμος διενεργεί μετρήσεις με δικά του έξοδα, μετρήσεις οι οποίες «διενεργούνται σε συγκεκριμένα και πλέον αντιπροσωπευτικά Σημεία Δειγματοληψίας, με ακριβείς γεωγραφικές συντεταγμένες και από Διαπιστευμένα Εργαστήρια, προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι έγκυρα, αποδεκτά και μη αμφισβητήσιμα» σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Τα στοιχεία για τις 10 ακτές  θα αναρτηθούν τις επόμενες ώρες στην ιστοσελίδα της ιστοσελίδας www.4862.syzefxis.gov.gr/index.php/bathingwater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου