.

.

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Xρομετρηθείτε: Αυτή, είναι η ιδανική συνουσία


Στις 18 Μάη, 2018

 17
Η σεξουαλική ταύτιση στην κορύφωση, είναι συχνά αντικείμενο μελέτης. Πολλές φορές η επαναλαμβανόμενη επίσπευση από το ένα μέρος ή η  καθυστέρηση από τον άλλο, αρκεί για να ξεκινήσουν τα παράπονα.

Η ασυμφωνία των ζευγαριών γύρω από το σεξ,  καταλήγει στους ειδικούς σχέσεων που ναι μεν διαπιστώνουν ότι υπάρχει μεγάλη απόκλιση, αλλά , όχι ανάμεσα στις ανάγκες των δύο φύλων. Η διαφορά είναι στον επιθυμητό από τον πραγματικό χρόνο των ερωτικών συνευρέσεων. Αλλιώς δηλαδή θεωρεί  ο άνδρας την “ιδανική” διάρκεια στο σεξ  και αλλιώς το φαντάζεται η γυναίκα… Η σκληρή πραγματικότητα απέχει τουλάχιστον 8 λεπτά από τον ρεαλιστικό χρόνο.
Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sex Research, συνέλεξε τις απαντήσεις και έβαλε σε… χρονοδιάγραμμα την ιδανική συνουσία – κατηγοριοποιώντας  τη χρονική απόκλιση.
Με γνώμονα την “ιδεατή” για τον κάθε άντρα και την κάθε γυναίκα διάρκεια στο σεξ (προκαταρκτικά και σεξουαλική επαφή/διείσδυση) συνολικά, ισχύουν τα εξής:
Προκαταρκτικά – Γυναίκες (λεπτά της ώρας)
Ιδανική διάρκεια: 19
Πραγματική διάρκεια: 11
Προκαταρκτικά – Άντρες
Ιδανική διάρκεια: 18
Πραγματική διάρκεια: 13
Σεξουαλική επαφή (συνουσία) – Γυναίκες
Ιδανική διάρκεια: 14
Πραγματική διάρκεια: 7
Σεξουαλική επαφή (συνουσία) – Άντρες
Ιδανική διάρκεια: 19
Πραγματική διάρκεια: 8
Οι παραπάνω αριθμοί απεικονίζουν το τι απάντησε ο κάθε ερωτώμενος/η αναφορικά με την σεξουαλική επαφή, κατά την δική του/της προσέγγιση (πραγματική διάρκεια) και επιθυμία (ιδανική διάρκεια).
Πηγή:.iatropedia
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου