Breaking

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ομαδική Εκδήλωση Αναδρομής σε Προηγούμενη Ζωή …

Από: Μαρία Πέππα –

Το ομαδικό μου κάλεσμα, φορά εκείνους τους ανθρώπους που αναζητούν έναν διαφορετικό τρόπο να λάβουν απαντήσεις στα αναπάντητά τους έως τώρα ερωτήματα, καθώς και ένα ολιστικό σύστημα αυτοθεραπείας και μετασχηματισμού παλιδρομώντας στις μνήμες του πολύ μακρινού παρελθόντος τους, κοινώς σε προηγούμενες ζωές τους.

• Αν έχετε ποτέ αισθανθεί μια άμεση σύνδεση με ένα άτομο που μόλις
  συναντήσατε
• Αν κάποιοι χώροι σας φαίνονται γνωστοί ακόμα κι αν ποτέ δεν τους
  έχετε επισκεφτεί 
• Αν βιώνετε φόβο για κάτι αλλά δεν έχετε κανέναν λόγο να αισθάνεστε
  αυτόν τον φόβο 
• Καθώς και για πολλά άλλα ζητήματα που σας απασχολούν

Σας καλωσορίζω κοντά μου στον 1ο κύκλο της ομαδικής αναδρομής σε προηγούμενη ζωή …

Υπάρχει τρόπος για να εξερευνήσετε τις σχέσεις σας, τους ανεξήγητους φόβους σας, τα τραύματά σας και να βρείτε τον σκοπό σας σε αυτή την ζωή. Ονομάζεται αναδρομή σε προηγούμενη ζωή και επιτυγχάνεται μέσω της ύπνωσης. Εάν πιστεύετε στην μετενσάρκωση κάτι που το 75% του πληθυσμού πιστεύει και αισθάνεστε ότι μια προηγούμενη ζωή με κάποιον τρόπο ίσως να επηρεάζει ετούτη την ζωή σας, τότε η αναδρομή μπορεί να σας βοηθήσει έτσι ώστε να βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Η ύπνωση είναι μια φυσιολογική μεταβαλλόμενη κατάσταση της συνείδησης. Στην ύπνωση με την ασφαλή και ήπια καθοδήγηση του έμπειρου ειδικού, θα ξεκινήσετε μια εκπληκτική οδύσσεια στην ιστορία της ψυχής σας. Θα χαλαρώσετε αρκετά για να ταξιδέψετε στον υποσυνείδητο νου σας, όπου εδράζει ο ανώτερος, σοφός εαυτός σας ο οποίος έχει όλη την γνώση, όλη την σοφία και τις απαντήσεις για οτιδήποτε σας αφορά, καθώς εκεί αποθηκεύονται οι συνειδητές και οι ασυνείδητες μνήμες σας.

Πάντοτε υπάρχει ένας καλός λόγος για να επιστρέψετε και να εξερευνήσετε μια προηγούμενη ζωή και ο κάθε άνθρωπος το βιώνει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Το ταξίδι της ψυχής μέσα από την εξερεύνηση του ασυνείδητου κόσμου σας είναι σαν ένα πολύχρωμο βιβλίο με αμέτρητα κεφάλαια. Το ασυνείδητο δεν περιορίζεται από την λογική, τον χώρο και τον χρόνο. Μπορεί να θυμάται κάθε τι, άσχετο από χρόνο, να υπερβαίνει την λογική και να αγγίζει πεδία σοφίας που ξεπερνούν κατά πολύ τις συνηθισμένες νοητικές σας ικανότητες.

Όλοι έχουμε αναμνήσεις από τις προηγούμενες ζωές μας θαμμένες βαθιά μέσα μας. Αυτές οι μνήμες μπορεί να εμφανίζονται από καιρό σε καιρό σε όνειρα, σε διαλογισμούς, με ξαφνικές αναλαμπές διευρυμένης γνώσης ή μπορεί να βρίσκονται απωθημένες κάτω από την επιφάνεια.

Με την αναδρομή, αυτές οι μνήμες μπορούν να αναβιωθούν σαν μια ζωντανή κινηματογραφική ταινία. Κάποιοι άνθρωποι απλά αισθάνονται ή ακούνε τι συμβαίνει. Κάποιοι άλλοι ανακαλύπτουν χώρες, μέρη, διαφορετικές χρονικές περιόδους, ονόματα, αντλούν έμπνευση, παίρνουν μηνύματα, και διάφορα μαθήματα. Σε κάθε περίπτωση, ο ασυνείδητος νους σας εφόσον τον εμπιστεύεστε, σας μεταφέρει εκεί ακριβώς που χρειάζεται να πάτε για να …

• Ανακαλύψετε τις βασικές αιτίες των προβλημάτων του παρόντος σας
• Απελευθερώσετε απωθημένα συναισθήματα και αρνητική ενέργεια 
• Κατανοήσετε και θεραπεύσετε τις σχέσεις και τους φόβους σας
• Συνδεθείτε με τα προηγούμενα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα σας
• Επαναπροσδιορίσετε την πορεία και τον σκοπό σας σε αυτή τη ζωή

Σε αυτό το ταξίδι της ομαδικής αναδρομής σε προηγούμενη ζωή, θα εξερευνήσετε τις σημαντικές πληροφορίες της ψυχής σας όχι μέσω της ψυχικής ανάγνωσης κάποιου άλλου, αλλά με την βοήθεια του εσωτερικού σας εαυτού, της δικής σας εσωτερικής φωνής, βιώνοντας την δική σας μοναδική εμπειρία που θα είναι αποκλειστικά προσωπική και ανεπανάληπτα μοναδική.

Θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας απασχολεί, μια ανησυχία ή να παραμείνετε ανοιχτοί για να λάβετε την εσωτερική καθοδήγηση που σας είναι πολύτιμη τώρα, αυτή τη στιγμή στη σημερινή σας ζωή.

Ομαδική Εκδήλωση Αναδρομής σε Προηγούμενη Ζωή …

Τι περιλαμβάνει:

Αυτή η ομαδική εκδήλωση συνολικής διάρκειας δυόμιση ωρών περιλαμβάνει:

• Εισαγωγή και συζήτηση γύρω από την ύπνωση
• Προετοιμασία και καθοδήγηση
• Την αναδρομή
• Ανταλλαγή και επεξεργασία μεμονωμένων εμπειριών όταν ολοκληρωθεί

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Τετάρτη 30 Μαϊου 2018

Ώρα Διεξαγωγής: 7μμ έως 9.30 μμ

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: 693 6138090
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

¨Η Γνώση είναι Δύναμη¨ και όσο περισσότερα γνωρίζουμε για τους εαυτούς μας, τόσο περισσότερο ενισχύουμε μέσα μας το βίωμα της Πληρότητας και την Δύναμη μας …

Σχετικά Άρθρα: Αναδρομή σε Προηγούμενη Ζωή …

Μαρία Πέππα
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια – Stress Coach
www.hypnotherapy4u.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου