Breaking

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ !

 

Ένα ακόμη έγκλημα πολέμου από την Τουρκία: Κόπηκε το νερό του Ευφράτη!
Το τουρκικό κράτος μετά από την εισβολή και τις σφαγές που διέπραξε στην Β.Συρία, τώρα άρχισε να χρησιμοποιεί ως όπλο πολέμου και το νερό. Λόγω του κοψίματος του νερού του Ευφράτη, κάτοικοι της Τάμπκα περνούν δύσκολες μέρες.

Σύμφωνα με την είδηση από το πρακτορείο Anha, εξαιτίας της διακοπής του νερού που έκανε το τουρκικό κράτος, πλέον στις πόλεις της περιοχής, παρέχεται ρεύμα μόνο 12 ώρες την μέρα.
Αγροτικές περιοχές στην Τάμπκα λόγω αυτής της ανυδρίας, αντιμετωπίζουν κίνδυνο ξηρασίας, ενώ και επιχειρήσεις έχουν επηρεαστεί από αυτή την απάνθρωπη επίθεση.
Καθώς οι επιχειρήσεις έχουν ρεύμα μόνο 12 ώρες την μέρα, αναγκάζονται και χρησιμοποιούνε γεννήτριες. Και αυτό σημαίνει ένα έξτρα έξοδο.
Ο Μουστεφά Εχμέντ Ελ Χισέν-επαγγελματίας της πόλης, αναφέρει πως μετά από την απελευθέρωση της πόλης από τις συμμορίες της ISIS, είχαν αρχίσει να ζούνε γαλήνιες μέρες αλλά προσθέτει πως ¨Τώρα όμως λόγω των πολιτικών του τουρκικού κράτους, η ανυδρία και η έλλειψη ρεύματος άρχισε να επηρεάζει αρνητικά τον κόσμο εδώ¨.
Ο Ελ Χισέν λέει πως ο ΠτΔ. Ερντογάν παραβιάζει κάθε διεθνή νόμο και συνέχισε λέγοντας πως ¨Λόγω του κοψίματος του νερού του Ευφράτη ζούμε χωρίς ρεύμα. Αυτό επηρεάζει πολύ άσχημα τις επιχειρήσεις μας.¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου