Breaking

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ανατροπή στο έγκλημα που σοκάρει τη Λευκωσία – Έσφαξαν Ελληνίδα και τον σύζυγό της

Ανατροπή στο έγκλημα που σοκάρει τη Λευκωσία – Έσφαξαν Ελληνίδα και τον σύζυγό της | Newsit.gr
Ένα έγκλημα που συνταράσσει τη Λευκωσία. Έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (19.04.2018) στο προάστιο Στροβόλου, σε μια από τις κεντρικότερες περιοχές του. Θύματα ένας 60χρονος καθηγητής ιδιωτικού σχολείου και η 59χρονη Ελληνίδα σύζυγός του, υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου. Μάρτυρας, το 14 ετών γιος τους.
Το ζευγάρι βρέθηκε μαχαιρωμένο μέσα σε λίμνη αίματος, στο υπνοδωμάτιό του. Και οι δυο έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Ο γιος των θυμάτων ήταν εκείνος που ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες. Και έτσι, στη 01:45 ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Όλα έγιναν περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα. Η αρχική μαρτυρία ανέφερε πως δυο κουκουλοφόροι ήταν εκείνοι που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Ζαλόγγου. Ο 14χρονος ήρθε, όπως αναφέρθηκε, πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους. Αλλά εκείνοι φέρονται να του είπαν πως δεν θα του κάνουν κακό. Αμέσως, το ανήλικο αγόρι έτρεξε για βοήθεια.

Η ανατροπή στο έγκλημα που σοκάρει τη Λευκωσία

Αμέσως η αστυνομία της Λευκωσίας απέκλεισε την περιοχή και ξεκίνησαν οι έρευνες. Δεδομένου πως το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στην κρεββατοκάμαρά του, οι έρευνες επικεντρώθηκαν εκεί. Αλλά και στην πίσω αυλή του σπιτιού. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει η μεγάλη ανατροπή: δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής ίχνη παραβίασης σε καμία από τις εισόδους του σπιτιού. Και αυτό έρχεται σε αντίθεση με την αρχική μαρτυρία για το ειδεχθές έγκλημα.
Αυτή τη στιγμή, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για την ώρα. Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσει και η νεκροτομή από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Η αστυνομία

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας. Στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι οι αρχές ειδοποιήθηκαν στη 01:45 τα ξημερώματα. Όταν έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν την 59χρονη και τον 60χρονο σύζυγό της μέσα σε λίμνη αίματος. Και οι δυο έφεραν πολλά τραύματα από μαχαίρι.
«Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν διερευνάται μια τέτοια υπόθεση, προχωρούμε έτσι ώστε στη βάση μαρτυριών και της αξιολόγησης καταθέσεων που άρχισαν να λαμβάνονται να προχωρήσει η διερεύνηση αυτής της υπόθεσης», τόνισε.
Με πληροφορίες από newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου