Breaking

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Η… πίσω πόρτα και οι 5 λόγοι που οι άντρες την «προσκυνούν»

1-420

Aς είμαστε ειλικρινείς, το σεξ, ακόμα και στις μέρες μας αποτελεί ταμπού.
 Και μπορεί με τις φίλες σας να συζητάτε τα πάντα, με το σύντροφό σας όμως το αποφεύγετε πιστεύοντας ότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! Όταν δε η συζήτηση φτάνει και στο σεξ από την… πίσω πόρτα, γνωστό και ως πρωκτικό, τότε η γλώσσα δένεται κόμπος και ακόμα και στις κολλητές μας ντρεπόμαστε να κάνουμε οποιαδήποτε συζήτηση.

Μπορεί βέβαια να μην το προτιμούν όλοι οι άντρες, αλλά η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν θα έλεγε και όχι. Και αν εσείς, με το γυναικείο, ρομαντικό και ίσως λίγο παραδοσιακό μυαλό σας, δεν καταλαβαίνετε γιατί τους αρέσει κάτι το οποίο βρίσκετε έως και αηδιαστικό, εμείς ρωτήσαμε και σας έχουμε 5 βασικότατους λόγους γιατί οι άντρες αγαπούν το πρωκτικό σεξ…
1. Tους δίνει την αίσθηση της εξουσίας: Μπορεί να ακούγεται λίγο φαλλοκρατικό, αλλά περιέχει μεγάλη δόση αλήθειας. Φυσικά, κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, μπορεί να βρίσκει αφροδισιακή την κυριαρχία σε ένα γυναικείο σώμα και κατ” επέκταση μία γυναίκα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενδαιφέρεται για την ευχαρίστησή της. Επιτυχία γι” αυτόν θα είναι αν τελικά της προκαλέσει οργασμό, κάτι το οποίο θα τον κάνει να φουσκώσει από περηφάνεια.
2. Τους δείχνεις εμπιστοσύνη: Αν είσαι δύσπιστη με το πρωκτικό sex και τελικά τους δώσεις το ok είναι σαν να τους δίνεις τον ουρανό με τα άστρα. Το γεγονός ότι τους εμπιστεύεσαι κάτι τόσο προσωπικό λειτουργεί ως το καλύτερο αφροδισιακό και αυτομάτως τους βάζεις στη διαδικασία να σε προσέξουν και να βάλουν πάνω απ’όλα την ευχαρίστησή σου.
3. Είναι κάτι καινούριο: Παρά το γεγονός ότι το… κανονικό sex μπορεί να είναι υπέροχο, ειδικά δε αν υπάρχει χημεία, οι άντρες έχουν την τάση να βαριούνται και να ρουτινιάζουν από ένα σημείο και μετά. Όπως το sex με μία νέα παρτενέρ, το τρίο, έτσι και το πρωκτικό τους εξιτάρει και τους κινεί το ενδιαφέρον.
4. Αγαπούν το… γυναικείο πισινό: Δεν υπάρχει αρσενικό που να μην προσέχει τον πισινό μιας γυναίκας. Άρα, για να είναι μαζί σας πάει να πει ότι έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός σας. Το γεγονός ότι έχει την απόλυτη θέα του, μπορεί για εσάς να είναι ασήμαντο, αλλά αυτός αισθάνεται σαν ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου. Αν μάλιστα, του επιτρέψετε να έχει και μία πιο στενή επαφή με αυτόν, τότε αυτομάτως, τον έχετε κάνει Θεό!
5. Είναι πιο… στενό: Κακά τα ψέματα, πέρα από όλες τις άλλες δικαιολογίες, το θέμα είναι κυρίως ανατομικό. Ο πρωκτός, μοιραία, είναι πιο στενός από τον κόλπο, μιας και ο κόλπος είναι σχεδιασμένος να βγάζει και… παιδιά! Η αίσθηση που απολαμβάνει ο άντρας από την πίεση που ασκούν τα τοιχώματα αλλά και τα νεύρα, είναι κάτι το απερίγραπτο και φυσικά μη συγκρίσιμο με οτιδήποτε άλλο. Γι” αυτό, την επόμενη φορά που θα σας το ζητήσει, μπορείτε να είστε λίγο πιο διαλλακτική μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου