Breaking

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Live: Πορεία με «γουρούνες» στη Βουλή -«Οχι» στην απαγόρευση

 

Μηχανοκίνητη πορεία και συγκέντρωση έξω από τη Βουλή είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα από ιδιοκτήτες μηχανών τύπου «γουρούνες», που διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα και το οποίο απαγορεύει τη χρήση τους σε ασφάλτινους δρόμους, για όσες είναι από 250 κυβικά και πάνω.

Οι διαμαρτυρόμενοι είναι ιδιοκτήτες καταστημάτων ενοικίασης μηχανών. Όπως λένε, έχουν κάνει μεγάλη επένδυση σε τέτοιου είδους μηχανές και τώρα χάνουν τα χρήματα που επένδυσαν, ενώ σημειώνουν ότι δεν φταίνε εκείνοι αν διάφοροι ανεγκέφαλοι Βρετανοί κάνουν βλακείες με τα συγκεκριμένα οχήματα στα Μάλια και στη Χερσόνησο Κρήτης.
Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα ενόψει και της τουριστικής περιόδου και τονίζουν ότι 4.000 επιχειρήσεις και 50.000 οικογένειες ζουν από την ενοικίαση των «γουρουνών» στους τουρίστες το καλοκαίρι.
Πάνω από 200 «γουρούνες» ξεκίνησαν την πορεία τους από τη λεωφόρο Συγγρού, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη Βουλή και ο επόμενος σταθμός της διαμαρτυρίας τους είναι το υπουργείο Συγκοινωνιών.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου